Bezpečnostní rada projedná muniční sklady

20.03.2015 16:44

Bezpečnostní rada státu se bude na jednání 23. března 2015 zabývat mimo jiné problematikou muničních skladů na území České republiky a informací o aktuální situaci řešení smluvního vztahu SSHR se společností Viktoriagruppe AG.

Bezpečnostní rada projedná muniční sklady
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Na návštěvě muničního skladu armády v Hostašovicích na Moravě, který po technické stránce střeží firma Trade FIDES, po té fyzické vojenská policie

Bezpečnostní rada státu bude projednávat důležitý strategický materiál – Dlouhodobý výhled pro obranu 2030.

Jednat se bude také o problematice Severoatlantické aliance a Evropské unie v bezpečnostní oblasti a aktuální bezpečnostní situací v České republice.

Dále se bude BRS věnovat Koncepci rozvoje schopností Policie České republiky vyšetřovat informační kriminalitu, Návrhu na udělení Ceny Jaroslava Jandy za významný přínos v oblasti bezpečnostní politiky České republiky pro rok 2015.

Předmětem jednání bude i Problematika neregulérních dokladů v České republice, Informace o závěrech výročních zasedání mezinárodních kontrolních režimů nešíření zbraní hromadného ničení, konvenčních zbraní a položek dvojího použití v roce 2014 a Zpráva o činnosti Bezpečnostní rady státu za rok 2014.

Na schůzi bude rovněž předložena řada informací, např. k mezinárodnímu cvičení v oblasti kybernetické obrany NATO CYBER COALITION 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.