Budějovický Budvar uvedl na trh novinku – PRÁVĚ STOČENÝ LEŽÁK

22.03.2016 11:51

Budějovický Budvar uvedl na trh zajímavou novinku. Pivovar nyní nabízí spotřebitelům specialitu patřící mezi lokální a čerstvé potraviny.

Budějovický Budvar uvedl na trh novinku – PRÁVĚ STOČENÝ LEŽÁK
Foto: red
Popisek: Budějovický Budvar

Nový produkt se bude prodávat pod označením PRÁVĚ STOČENÝ LEŽÁK v láhvích o objemu 0,5 litru. Jde o nepasterovaný světlý ležák Budweiser Budvar B:ORIGINAL. Z výrobní linky se láhve tohoto piva odebírají hned za plničem a neprocházejí pasterizací ani ostatními procedurami na stáčírně lahví. Poté jsou velmi rychle dopraveny do obchodů.

„Cesta piva od naplnění láhve v pivovaru do obchodu, a poté na stůl spotřebitele, je významně zkrácena a zrychlena. Přepravní časy díky samostatnému rozvozu trvají jen několik minut. Senzorické vlastnosti takového piva jsou shodné s pivem, které můžeme ochutnat jen přímo v pivovaru,“ říká Ing. Adam Brož, Ph.D, MBA, sládek Budějovického Budvaru. Novinku přivítají především zákazníci, kteří vyhledávají lokální čerstvé potraviny ve specializovaných prodejnách, lahůdkářstvích, farmářských obchodech a podobně. V prodejnách musí být navíc zaručeno uchování v chladničce a za tmy. „Právě stočený ležák se musí v prodejně i po nákupu uchovávat ve tmě při teplotě nepřesahující 10oC. Již několik hodin zářivkového osvětlení v prodejní vitríně nebo slunečního světla by porušilo jeho unikátní čerstvou chuť. Udržitelnost jeho jedinečných vlastností je při splnění požadovaných podmínek 10 dnů,“ dodává Adam Brož. Kvůli rychlosti a nárokům na logistiku bude PRÁVĚ STOČENÝ LEŽÁK dodáván pouze do vybraných obchodů na území města České Budějovice. „Ne každý má to štěstí, že v jeho městě už přes 120 let vaří své pivo světově známý pivovar. Chceme se všemi Budějčáky tuto výsadu naplno sdílet a nabídnout jim exkluzivní produkt, který nelze koupit mimo území města,“ uzavírá Adam Brož.

Rozvoz bude zajišťovat speciální vozidlo, které zajede až k těm správným dveřím. Jeho snímek najdete v příloze. Na území města ho budete potkávat minimálně 2 x týdně - zásobování prodejen bude probíhat totiž vždy v úterý a v pátek. Doporučená prodejní cena bude 25,- Kč za láhev 0,5 l.

Aktuální přehled prodejních míst je k dispozici na www.budvar.cz/prave-stocene.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…