BusLine obhájil bronz v anketě „Dopravce roku“ Ústeckého kraje

12.12.2013 17:00

V rámci 6. ročníku ankety „Dopravce roku 2013“ Ústeckého kraje společnost BusLine a.s. obhájila bronzové 3. místo v hlavní kategorii. Anketu každoročně vyhlašuje Ústecký kraj a v rámci letošního ročníku hlasovalo více než 1 600 cestujících.

BusLine obhájil bronz v anketě „Dopravce roku“ Ústeckého kraje
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

„V letošním 6. ročníku jsme obhájili 3. místo v hlavní kategorii, což považuji za úspěch. BusLine si velmi zakládá na profesionálním přístupu k cestujícím, a to jak z pohledu bezpečnosti a dochvilnosti, tak i vstřícnosti a ochoty ze strany našich zaměstnanců. Fakt, že o kvalitách jednotlivých dopravců hlasují sami cestující, jen potvrzuje, že námi poskytované služby v oblasti autobusové přepravy jsou na velmi kvalitní úrovni,“ sdělil Tomáš Roubiček, generální ředitel Busline a.s.

Slavnostní večer, v rámci kterého byla jednotlivá ocenění předávána, se konal v přednáškovém sále Severočeské vědecké knihovny v Ústí nad Labem za účasti představitelů Ústeckého kraje, zástupců odborné poroty a médií. Do ankety bylo nominováno celkem 12 dopravců zajišťujících veřejnou dopravu na celém území Ústeckého kraje. „Naše společnost zde zajišťuje autobusovou dopravu na 42 regionálních linkách, 4 dálkových a 3 městské hromadné dopravy. V oblastech Šluknovska, Českého Středohoří, Ústecka a Lounska provozujeme na sto autobusů. V rámci regionálních linek ročně najezdíme 4,3 mil. kilometrů, více než 1 mil. km na dálkových linkách a téměř 150 tis. km v rámci městské hromadné dopravy. Letos jsme nově vypravili i jednu zvláštní linku Lovosice – Radejčín, která nahradila část vlakového spoje,“ uzavřel Tomáš Roubiček.

Mgr. Nikola Bradíková
PR manager

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

7:23 České dráhy spustily novou kampaň na ekologické cestování vlakem

Víte, jak ušetřit 44,68 kg CO2? Stačí si pro cestu mezi Prahou a Ostravou vybrat vlak místo automobi…