BusLine pomohl svému bývalému kolegovi znovu usednout za volant

12.09.2013 9:30

Na základě reportáže TV Nova o panu Kellnerovi z Liberce, který třicet let vykonával profesi řidiče autobusu, BusLine svému bývalému kolegovi finančně pomohl zrealizovat jeho velký sen – i přes svůj zdravotní handicap opět usednout za volant.

BusLine pomohl svému bývalému kolegovi znovu usednout za volant
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

„Reportáž TV Nova o našem bývalém kolegovi, který téměř celý svůj život vykonával profesi řidiče autobusu a kterému do jeho osudu zasáhla nemoc, mě okamžitě vyburcovala k tomu, abychom finančně přispěli panu Kellnerovi na úpravu jeho automobilu. Díky této úpravě si splní svůj velký sen, a to znovu usednout za volant svého vozu. Finanční dar ve výši 20.000 Kč, který mu naše společnost BusLine poskytla, mu napomůže opět se vrátit k jeho největší zálibě. Po třicet let převážel cestující a staral se o to, aby je vždy bezpečně dopravil do jejich domovů. Jsem moc rád, že alespoň touto cestou se nyní můžeme postarat my o to, aby se on mohl dopravit tam, kam potřebuje,“ sdělil Tomáš Roubiček, generální ředitel společnosti BusLine a.s.

„BusLine podporuje a pečuje nejen o své stávající zaměstnance, ale pokud je možnost, tak pomáháme i svým bývalým kolegům, protože jsme si vědomi, že pro naši společnost odváděli skvělou práci. Pan Kellner je neuvěřitelně vitální a optimistický chlap a mně bylo potěšením mu za naši společnost předat finanční dar, který ho opět vrátí za volant. Pokud někdo vykonává svoji profesi tolik let, co pan Kellner, tak už to nebere jen jako práci, ale stane se i jeho koníčkem, ne-li vášní,“ doplnil Tomáš Roubiček. BusLine potěšil pana Oldřicha Kellnera nejen finančním darem, ale také projížďkou autobusem po Liberci. Pomyslnou „třešničkou na dortu“ byla okružní jízda kolem terminálu MHD ve Fügnerově ulici, kde zcela symbolicky pan Kellner zahlédl i autobus č. 618, kterým dříve jezdil. „S Oldou se známe několik let, jezdili jsme spolu v Liberci. Mám opravdu velkou radost, že se mohl zase po nějaké době s námi projet, protože autobus, to je zkrátka jeho život a kdykoliv bude chtít, rád ho svezu znovu…,“ dodal jeho bývalý kolega Václav Šmákal, dopravní mistr ze střediska Liberec.

Pan Kellner neskrýval dojetí a přiznal, že tak rychlou pomoc opravdu nečekal. Jízdu autobusem si moc užíval a je domluven se svými bývalými kolegy, že až bude mít auto upravené, přijede se za nimi podívat na všechny nové přírůstky autobusů, které od jeho odchodu z firmy BusLine do Liberce pořídil. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…