BusLine přispěl na léčbu malého Daniela z Jablonce nad Nisou

30.08.2013 18:20

Na základě reportáže o malém Danielovi z Jablonce nad Nisou uveřejněné v TV Nova se BusLine připojil k dalším subjektům a lidem, kteří pomáhají nemocnému chlapečkovi v jeho boji s nemocí.

BusLine přispěl na léčbu malého Daniela z Jablonce nad Nisou
Foto: BusLine
Popisek: Dar pro malého Danečka

„Po odvysílání reportáže o nemocném Danečkovi z Jablonce nad Nisou jsem kontaktoval redaktora z TV Nova a nabídl za společnost BusLine pomoc. Původně jsme chtěli zajistit odvoz víček do Brna, ale vzhledem k tomu, že to nabídl již někdo jiný, pomohli jsme formou finančního daru ve výši 39.000 Kč. Nejprve se chtěla podílet pouze společnost, ale po zhlédnutí reportáže se začali přidávat i zaměstnanci, a za to jsem moc rád. Obdivuji Danečkovu maminku, která se za svého synka bije doslova jako lvice. Mnoho z nás z BusLine má také děti, a proto tušíme, čím si paní Trdlová musela projít,“ sdělil Jakub Vyskočil, předseda představenstva společnosti BusLine a.s.

„BusLine se dlouhodobě věnuje charitativní činnosti, sponzorujeme řadu projektů a snažíme se pomáhat tam, kde je to jen potřeba. Neváhali jsme ani v tomto případě, protože pomoc dětem patří mezi tu nejdůležitější,“ doplnil Tomáš Roubiček, generální ředitel společnosti. Do sbírky se připojili i samotní zaměstnanci BusLine. „Když jsme s kolegy viděli, že se naše společnost přidala k této dobré věci, řekli jsme si, že bychom mohli také něco přispět. Vždyť i my máme děti a je nám líto, že ne všechny mají to štěstí být zcela zdravé. Vybrali jsme tedy ještě i další peníze mezi sebou, každý, kdo se připojil, dal tolik, kolik mohl. Přejeme malému Danečkovi co nejvíce štěstí do budoucna,“ sdělil za zaměstnance řidič Petr Němčík ze střediska
v Semilech.

Vybrané finanční prostředky budou použity na léčebný lázeňský pobyt pro malého Daniela, který mu s jeho zdravotním stavem velmi pomáhá. Všichni z BusLine mu drží palce, aby spolu se svojí maminkou bojoval dál a dělal další pokroky, tak jako dosud. „Vzhledem k tomu, že paní Trdlová řešila otázku dopravy do Klimkovic, kde se bude v průběhu září malý Daniel rehabilitovat, velmi rád jsem jí za společnost BusLine nabídl pomoc a do lázní jsme je dnes oba odvezli“, uzavřel za BusLine generální ředitel Tomáš Roubiček.

O společnosti: BusLine a.s. patří mezi nejvýznamnější autobusové dopravce v České republice, provozuje pravidelnou, městskou i zájezdovou dopravu. Disponuje flotilou 480 autobusů s průměrným stářím 6,5 let, zaměstnává na devět set pracovníků. Působí převážně v Libereckém, Královéhradeckém, Ústeckém, Středočeském kraji a rovněž v Jihomoravském kraji. Roční výnosy jsou cca 1 mld. korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…