ČD: Vlakem na Mattoni 1Maraton do Ústí nad Labem

30.08.2014 20:43

V neděli 14. září se v Ústí nad Labem poběží Mattoni 1Maraton. České dráhy jsou již devátým rokem oficiálním dopravcem RunCzech běžecké ligy a jsou také hlavním partnerem Rodinných běhů. Držitelé In Karet ČD proto získají 50% slevu na startovném.

ČD: Vlakem na Mattoni 1Maraton do Ústí nad Labem
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Jedním ze závodů, který se v neděli poběží, bude DM rodinný maraton s délkou 2,2 kilometru. Startovat bude ve 12:05 na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem. Závod pro rodiny i jednotlivce je určen všem, kteří chtějí být součástí maratonského dění.Úžasný zážitek z běhu si odnesou běžci všech věkových kategorií – kromě dospělých také děti, prarodiče nebo běžci a běžkyně s kočárky. Hlavním cílem závodu bude protáhnout si tělo a příjemně strávit čas se svými nejbližšími. Pro všechny běžce budou v cíli připravené medaile.

České dráhy doporučují vyrazit na maraton s jednodenní Skupinovou víkendovou jízdenkou, se kterou lze neomezeně cestovat vlakem v sobotu, v neděli nebo o svátcích v počtu až pěti cestujících, z nichž dva mohou být starší 15 let. České dráhy nabízejí Skupinové víkendové jízdenky pro cestování buď v rámci regionu za 225 až 425 Kč nebo s celostátní platností za 650 Kč (za 800 Kč platnou i v pražské MHD). V prodeji jsou na všech pokladních přepážkách nebo na eShopu ČD (www.cd.cz/eshop).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihomoravský kraj: Lidé se můžou zapojit do vedení krajských škol

13:04 Jihomoravský kraj: Lidé se můžou zapojit do vedení krajských škol

Jihomoravský kraj, skrze svou zřizovanou organizaci VIM, vyhlásil sběr nominací do školských rad od …