ČEZ Distribuce: Jedličkův ústav Liberec navštívil zámek ve Velkém Březně

21.09.2018 13:50

Klienti Jedličkova ústavu z Liberce přijali i letos pozvání společnosti ČEZ Distribuce na již tradiční setkání s jejich zaměstnanci. Pozvání bylo letos doslova pohádkové - na zámek Velké Březno.

ČEZ Distribuce: Jedličkův ústav Liberec navštívil zámek ve Velkém Březně
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Netradiční prohlídka zámku probíhala za doprovodu samotných princezen. Po prohlídce nechyběla ani prohlídka zámeckého parku a síly všichni doplnili výborným tříchodovým obědem.

Klienti libereckého Jedličkova ústavu a zaměstnanci ČEZ Distribuce se setkávají již od roku 2009, kdy v rámci dobrovolnického dne Čas pro dobrou věc, kterou Skupina ČEZ každý rok pro své zaměstnance pořádá, přijely do Liberce první kolegyně z distribuce. Další návštěvy na sebe nenechaly dlouho čekat a každý rok v létě přijedou klienti Jedličkova ústavu na Děčínsko či Ústecko a naopak zaměstnanci zase jedou v prosinci s „Ježíškem“ do Liberce.

„Za ta léta se z nás stali již opravdoví kamarádi, a to jak z klientů, tak i personálu. Vždy se na všechny moc těšíme a snažíme se jim připravit pěkný a nenáročný program plný zážitků a legrace,“ líčí s úsměvem na tváři za všechny zaměstnance ČEZ Distribuce Otto Karl. Jedličkův ústav tak v minulých letech navštívil například děčínskou i ústeckou ZOO, plavil se lodí po Labi z Děčína do Hřenska a zpět, vyjel lanovkou na Větruši, kde si prošel zrcadlové i přírodní bludiště.

„Prohlídka zámku i krásného parku byla skvělá, s princeznami jsme si dokonce zazpívali písničky. Jsme velmi rádi, že naše spolupráce pokračuje a moc se těšíme na příští rok, co pro nás v distribuci zase vymyslí,“ říká ředitel Jedličkova ústavu Liberec Vladimír Ptáček.

Jedličkův ústav v Liberci poskytuje ve sjednaném rozsahu potřebné sociální služby dětem, mládeži a dospělým osobám s tělesným a mentálním postižením (případně v kombinaci dalších zdravotních znevýhodnění od tří let věku), kteří jsou závislí na podpoře a péči jiné osoby

ČEZ Distribuce, a. s. ze Skupiny ČEZ se sídlem v Děčíně provozuje na území České republiky vedení v délce 164 265 km s 3,6 mil. odběrných míst. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky klientů. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionech.

Kromě zaměstnanců podporuje Jedličkův ústav v Liberci také Skupina ČEZ a to prostřednictvím Nadace ČEZ. Věnovala prostředky například na provoz a vybavení ústavu, i na automatické dveře do Centra denních služeb ústavu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…