ČPP mění telefonní číslo infolinky

30.09.2016 17:00

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (ČPP), bude pro telefonickou komunikaci nově používat telefonní číslo 957 444 555.

ČPP mění telefonní číslo infolinky
Foto: red
Popisek: Česká podnikatelská pojišťovna, a.s.

S platností od 1. října 2016 mohou klienti ČPP i zájemci o pojištění využívat nové telefonní číslo infolinky 957 444 555. Hlavním motivem změny je zvýšení uživatelského komfortu. Nové telefonní číslo 957 444 555 přináší všem klientům stejné podmínky a nižší náklady na volání. Mohou na něj volat jako na kterékoliv jiné národní číslo, tedy i v rámci svých volných minut či neomezených tarifů bez dopadu na cenu hovoru. S předvolbou +420 se dovolají i ze zahraničí.

Původní infolinka 841 444 555 bude do konce roku 2016 aktivní, aby ČPP zajistila bezproblémový přechod na nové číslo. Od 1. ledna 2017 pak zůstane v platnosti jen nová telefonní linka. I nadále je možné kontaktovat pojišťovnu prostřednictvím internetových stránek, internetového klientského servisu nebo e-mailu zcela zdarma.

Kontaktní centrum pojišťovny ČPP každoročně vyřídí téměř 375 tisíc telefonátů a zároveň okolo 131 tisíc e-mailových požadavků. Struktura hovorů je dlouhodobě ustálená, jednoznačně převažují produktové a ostatní dotazy, které tvoří cca 52 % z objemu příchozích hovorů. Další významnou část, cca 30 % představují hlášené škodní události a dotazy na stav pojistné události, které tvoří cca 18 % hovorů.

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění. Česká podnikatelská pojišťovna je třetím největším poskytovatelem povinného ručení na pojistném trhu v České republice. Společnost působí prostřednictvím 6 regionálních ředitelství, 90 poboček a 300 kanceláří na celém území ČR. Kompletní nabídka produktů je k dispozici na internetových stránkách www.cpp.cz. Telefonickým dotazům je vyhrazena klientská linka 841 444 555.

ČPP je součástí pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) je předním specialistou na pojištění v Rakousku a ve střední a východní Evropě. Kolem 50 společností ve 25 zemích tvoří koncern s dlouhou tradicí, silnými značkami a velkou blízkostí klientům. VIG staví na základech 190 let zkušeností v oblasti pojišťovnictví. S přibližně 23 000 pracovnicemi a pracovníky je koncern Vienna Insurance Group jasným lídrem na svých klíčových trzích. Toto skvělé postavení dovoluje naplno čerpat z dlouhodobého potenciálu růstu regionu se 180 miliony obyvatel. Na burze kótovaná Vienna Insurance Group je podnikem s nejvyšším ratingem v rámci hlavního indexu Vídeňské burzy ATX; akcie jsou kótovány i na Burze cenných papírů Praha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…