Český „král dekorací“ vyzdobil moskevské letiště Šeremeťjevo

14.12.2017 17:01

Mezinárodní letiště Šeremeťjevo zdobí novoroční motivy, navržené a vyrobené českou firmou S.O.S. Dekorace. Ta získala zakázku na výzdobu letiště v náročném tendrovém řízení. Klasické zářivé vánoční koule a girlandy, stylizovaná perníková letadla, kufry a mnoho dalších prvků, jejichž společným motivem jsou příběhy z cest a slavností.

Český „král dekorací“ vyzdobil moskevské letiště Šeremeťjevo
Foto: Ilja Martemjanov
Popisek: Letiště Šeremeťjevo zdobí výrobky české firmy S.O.S. Dekorace

„Zvláštní pozornost jsme při návrhu dekorace chtěli věnovat dětem, proto jsme navrhli co nejvíce zábavných prvků pro malé pasažéry. Kromě klasických vánočních a novoročních ozdob jsme na letišti vytvořili tři fotografické zóny s pohádkovými jeleny, medvědy a dárky. Snažili jsme se vytvořit takové ozdoby, díky kterým by letiště Šeremeťjevo získalo popularitu v sociálních sítích. Děti a dospělí se budou navzájem fotit a sdílet své snímky“, říká generální ředitel a majitel společnosti S.O.S. Dekorace Jakub Olbert.

Na terminálech D, E a F letiště v Šeremeťjevu najdete tematické kompozice s hrdiny novoročních pohádek a všemi prvky vánoční nálady a dárků. Každý zájemce si může udělat památeční selfie, umístit fotku na své webové stránce a získat ocenění od svých přátel a odběratelů.

„Šeremeťjevo zajišťuje špičkové služby, je to komfortní a útulné prostředí, které předčí očekávání pasažérů a klientů. Vždy se snažíme o co nejvyšší kvalitu a individuální přístup, proto každý svátek je pro nás příležitostí vytvořit něco nezapomenutelného a nového. Novoroční a vánoční atmosféra, která na letišti panuje, dává radost tisícům ruských a zahraničních pasažérů a obdarovává je příjemnými vzpomínkami“, míní ředitelka komunikačního oddělení společnosti Mezinárodní letiště Šeremeťjevo, a.s., Anna Zacharenková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

11:44 ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

Češi v roce 2023 denně spotřebovali v průměru téměř 87 litrů vody, což bylo o zhruba tři litry méně …