DSSS k teroristickému útoku v Nice

15.07.2016 10:43

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) považuje nejnovější teroristický útok ve francouzské Nice za další důkaz selhání tzv. evropských lídrů a jejich prosazované multikulturní politiky. Kolik bude muset ještě zemřít nevinných lidí, než dojde k radikální změně?

DSSS k teroristickému útoku v Nice
Foto: DSSS
Popisek: Tomáš Vandas, předseda DSSS

Evropa má šanci na přežití pouze v aplikování nesmiřitelných postojů vůči imigrantům, v prosazování deportací nevítaných parazitů, jejichž jediným cílem je útočit proti původn...ím obyvatelům starého kontinentu a vraždit. Už bylo dost tolerance a humanismu, musí nastoupit represe!
 
DSSS v rámci preventivních opatření pro zajištění bezpečnosti občanů naší země vyzývá premiéra a vládu České republiky, aby byly zahájeny kroky k rozpuštění všech organizací propagujících islám, nařízeno uzavření mešit a vypovězení všech nelegálních imigrantů z našeho území.
 
Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…