Expert Elektro otevřel v Čáslavi novou prodejnu

06.11.2014 19:20

Expert Elektro, člen mezinárodní sítě prodejen elektrospotřebičů, pokračuje v rozšiřování své prodejní sítě. K více než padesáti prodejním místům po celé České republice přibyla v listopadu nová prodejna v Čáslavi. Také zde se mohou zákazníci těšit na tradiční pestrou škálu domácích elektrospotřebičů, nadstandardní služby a obchodní model založený na rodinném podnikání.

Expert Elektro otevřel v Čáslavi novou prodejnu
Foto: Expert Elektro
Popisek: Expert Elektro

Společnost Expert Elektro představila další novou prodejnu ve Středočeském kraji. První zákazníky přivítala dnes v Čáslavi v nově vzniklém nákupním centru Retail Park, Jeníkovská 1983 (u Kauflandu), 286 01 Čáslav. Na ploše 400 m2 nabízí čáslavský Expert Elektro velký výběr elektroniky a domácích spotřebičů známých značek. Kromě zázemí mezinárodní sítě bude prodejna čerpat ze zkušeností rodinné firmy s  výbornou znalostí místního prostředí i svých zákazníků.

Zkušenosti s prodejem elektra čerpáme v rámci rodinného podnikání již od devadesátých let minulého století. Se sítí Expert Elektro jsme pak spjatí již od roku 2003. Věřím, že tuto kombinaci stabilní a silné mezinárodní sítě spolu s osobním přístupem ocení při návštěvě místní prodejny Expert Elektro i lidé v Čáslavi a okolí,“ uvedl majitel prodejny Jiří Brož, který má zároveň na starosti prodejny Expert Elektro v Praze, Havlíčkově Brodě a Ledči nad Sázavou s celkem třiatřiceti zaměstnanci.

Prodejny Expert Elektro nabízí široký sortiment kvalitních produktů přes domácí elektrospotřebiče až po trendovou a praktickou elektroniku jako jsou například chytré telefony nebo tablety. Ze služeb pro zákazníky je k dispozici nejen standardní nabídka prodeje na splátky, ale i prodloužení záruky, rozvoz zboží a jeho instalace, odvoz starých spotřebičů a také klubový program pro věrné zákazníky.

O Expert Elektro

Expert Elektro je nákupní sdružení, které v České republice působí od roku 1996. O rok později se stalo součástí mezinárodní kooperace Expert International, která působí v mnoha evropských zemích jako například v Německu, Dánsku, Itálii, Španělsku či Rakousku. Mezi evropskými řetězci drží celkově 4. místo. V České republice má sdružení 50 kamenných obchodů a provozuje rovněž e-shop.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…