FN Brno zavádí pro zaměstnance novou autobusovou linku

14.12.2017 17:10

Fakultní nemocnice Brno poskytuje svým zaměstnancům dlouhodobě celou škálu benefitů, od 8. ledna 2018 se k nim přidá rovněž tzv. zaměstnanecký autobus, který bude sloužit přednostně pro nelékařské zdravotnické pracovníky FN Brno, v případě volné kapacity je ale možné jeho využití i dalšími zaměstnanci FN Brno.

FN Brno zavádí pro zaměstnance novou autobusovou linku
Foto: fnbrno.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Brno - logo

Bezplatná autobusová linka bude jezdit každý den – vyjíždět bude v 5:10 z Boskovic se zastávkami v Černé Hoře a Lipůvce přes Dětskou nemocnici až do bohunického areálu Fakultní nemocnice Brno. Zpáteční linka bude odjíždět z Fakultní nemocnice Brno v Bohunicích v 19:15 s cílovou zastávkou v Boskovicích. Autobusovou linku čeká od 8. ledna 2017 dvouměsíční testovací provoz, po uplynutí této doby bude provedena analýza vytíženosti zaměstnanecké linky a rozhodnuto o jejím dalším využívání.

FN Brno zároveň svým zaměstnancům nabízí celou řadu benefitů, které se týkají oblasti finanční, telekomunikační volnočasové a služeb.

Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…