Fiskars WoodXpert™ sortiment přivítá nový univerzální přírůstek

26.01.2015 17:10

Lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert™ ve svěžím novém designu umožňuje nejen snížit námahu při kácení stromu, ale nově také usnadňuje přenos a manipulaci s pokáceným dřevem. Lopatka s obracákem byla vylepšena o možnost přidání kleští na klády nebo funkčního odnímatelného háku na klády přímo na samotné nářadí. Lopatka s obracákem spolu s hákem nebo kleštěmi vytvoří užitečnou dvojici, která usnadní namáhavou práci s kládami a poleny.

Fiskars WoodXpert™ sortiment přivítá nový univerzální přírůstek
Foto: red
Popisek: Fiskars

Nově upravená lopatka s obracákem byla optimalizována, aby pomohla bezpečnému pádu stromu. Jedná se o kombinaci odnímatelného nebo neodnímatelného háku na klády WoodXpert a lopatky s obracákem. Hák slouží ke zvedání pokácených stromů, po zaseknutí také může přidržovat klády přibližně 15cm nad zemí pro snazší rozřezávání motorovou pilou. Navíc tato kombinace umožňuje uchopit kládu díky háku (který je v prodeji také samostatně) a přenášet ji ve dvou na lopatce s obracákem.

Samy o sobě jsou produkty řady WoodXpert™, především hák na klády a kleště na klády, neocenitelné pro snadné zvedání a přenášení dřeva. Ocelové kleště opatřené ostrým hrotem s nově zpracovanou nízkoprofilovou geometrií a ozubený přední grip háku umožňují zvedat klády bez větší námahy. Snadné otevírání kleští zaručuje pečlivě navržený a zkonsturovaný spínač. Obě nářadí se dají upevnit do opasku Fiskars WoodXpert™, díky kterému máte nářadí stále při sobě.

V sortimentu Fiskars WoodXpert jsou také sapina XA2 a sapina XA22 s vyřezávaným ostřím vyrobeným z tvrzené oceli s ozubenými kraji uzpůsobenými ke snazšímu zaseknutí, zvednutí a přenášení klád. Současně pro odstraňování větví, lehké osekávání, zbavování se mechu a obrušování jsou tu mačety Fiskars WoodXpert™ XA3 a XA23. Jejich hlavní devizou je však řezný výkon, kterého je dosaženo díky zpětně zakřivené ocelové čepeli. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…