Hospodářská komora finišuje přípravy na zářijovou podnikatelskou misi do Mongolska

19.08.2015 13:15

Více než dvacítka zástupců českých firem vyrazí na konci září s Hospodářskou komorou České republiky (HK ČR) na podnikatelskou misi do Mongolska. Delegace složená ze zástupců českého byznysu se tak připojí k oficiálnímu, již šestému, zasedání mezivládní smíšené komise České republiky a Mongolska. Cesta se uskuteční v termínu 20.–26. září 2015.

Hospodářská komora finišuje přípravy na zářijovou podnikatelskou misi do Mongolska
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

HK ČR ve spolupráci s Mongolskou národní obchodní a průmyslovou komorou pro zástupce firem naplánovala v hlavním městě Ulánbátar podnikatelské fórum. „Podnikatelé tak dostanou příležitost navázat kontakty se svými mongolskými protějšky. Mise se účastní české společnosti působící v bankovním sektoru, v oblasti dodávek technologických celků, energetickém sektoru, důlním průmyslu, stavebnictví, potravinářství, environmentálních technologií či letectví,“ přiblížil viceprezident HK ČR Bořivoj Minář, který letos podnikatele do Mongolska povede.

Zářijová cesta navazuje na mnohaletou fungující spolupráci mezi Mongolskem a Českou republikou. „Za posledních pár let se jedná o již čtvrtou misi do této země, Česká republika má totiž v Mongolsku opravdu dobrý zvuk,“ dodává Minář. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …