Janáčkův máj hledá dobré zprávy. Nejlepší autor se podívá do nepřístupných míst Dlouhých strání

24.05.2015 10:59

Dobrých zpráv není nikdy dost. Pořadatelé Mezinárodního hudebního festivalu Janáčkův máj, který dnes začal v Ostravě, proto ve spolupráci s generálním partnerem festivalu vyhlásili soutěž Dobré zprávy se Skupinou ČEZ. Diváci mohou organizátorům průběžně posílat své hudební i nehudební zážitky z festivalu, pro autora toho nejzajímavějšího připraví ČEZ exkurzi do běžně nepřístupných zákoutí vodní přečerpávací elektrárny Dlouhé Stráně.

Janáčkův máj hledá dobré zprávy. Nejlepší autor se podívá  do nepřístupných míst Dlouhých strání
Foto: ČEZ
Popisek: Dlouhé stráně.

„Mnozí z nás si oprávněně stěžují, že všude čteme nebo slyšíme jen samé negativní zprávy. Pojďme společně udělat něco proto, abychom mohli sdílet také pozitivní informace. Věřím, že koncerty Janáčkova máje nabídnou nespočet zážitků, o které bychom se mohli podělit,“ vyzývá návštěvníky ředitel festivalu Jaromír Javůrek.

Zážitky z libovolného koncertu, ať už se bude jednat o jedinou větu, zamyšlení či náročnější literární útvar, které mohou vystihovat také mimohudební atmosféru přehlídky, mají lidé posílat do poloviny června na e-mailovou adresu zazitky-janackuvmaj@seznam.cz. Hlavní výhrou je rodinný výlet na vodní přečerpávací elektrárnu Dlouhé stráně, která byla vyhlášena jako jeden z divů Česka. Vítěz se podívá také do míst, které jsou pro běžné návštěvníky nedostupné. Kromě hlavní ceny odmění pořadatelé i další vylosované autory pozitivních zpráv.

Podrobné informace o festivalu na www.janackuvmaj.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DIAMO: Soutěž o poskytování služeb u jezera Milada na dalších deset let

19:15 DIAMO: Soutěž o poskytování služeb u jezera Milada na dalších deset let

Státní podnik DIAMO ve spolupráci s městy a obcemi, sdruženými do Dobrovolného svazku obcí jezero Mi…