Komořanskou teplárnu navštívili zaměstnanci bytového družstva

28.08.2016 15:03

Setkání s jedním z největších odběratelů tepla na Mostecku, se Stavebním bytovým družstvem Krušnohor (SBD Krušnohor) uspořádala během léta společnost Severočeská teplárenská (ST). Třicet zástupců družstva mělo možnost seznámit se s činností společnosti, s ekologickými opatřeními i službami, které poskytuje. Součástí prezentace byla také exkurze v provozu komořanské teplárny, seznámení se s výrobou elektřiny a tepla a také s fungováním systému CZT.

Komořanskou teplárnu navštívili zaměstnanci bytového družstva
Foto: Archiv UE.
Popisek: Teplárna United Energy.

Ředitel společnosti ST Petr Horák seznámil účastníky s činností tamní teplárny, s její historií i současností, s modernizací a ekologizací provozu i s probíhajícími investičními akcemi. Dále účastníkům nastínil současný stav centrálního zásobování teplem, předestřel budoucnost systému a představil jeho výhody.

„S organizací podobných setkání s našimi odběrateli budeme nadále pokračovat. Chceme, aby naši zákazníci, ať ti stávající nebo ti potenciální na vlastní oči viděli, že provoz teplárny neustále modernizujeme, že investujeme do technologií i do ekologizace zdroje, že obnovujeme zastaralá horkovodní potrubí. Chceme jim dokázat, že dodávky tepla máme zabezpečeny i do budoucna,“ řekl Petr Horák.

Ze setkání si neodnesli nové poznatky pouze zástupci družstva, ale i samotní zaměstnanci teplárenské společnosti. „V rámci diskuse získáváme od odběratelů okamžitou zpětnou vazbu, týkající se aktivit naší společnosti, což je pro nás nejen důležité, ale mnohdy i inspirativní“, dodal Horák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústecký kraj obnovuje aktivní spolupráci v regionu srbského Banátu

7:02 Ústecký kraj obnovuje aktivní spolupráci v regionu srbského Banátu

Ústecký kraj v uplynulých deseti letech úzce spolupracoval s regionem srbského Banátu. V letošním ro…