Konzultační dny MMR k problematice bydlení v roce 2018

31.01.2018 12:56

Ministerstvo pro místní rozvoj na základě dosavadních zkušeností nadále pořádá bezplatné konzultační dny zaměřené na metodicko-poradenskou činnost, a to zejména pro obce jako vlastníky bytového fondu, městské a krajské úřady, další organizace, orgány i občany a širokou veřejnost.

Konzultační dny MMR k problematice bydlení v roce 2018
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

Konzultační dny se průřezově týkají problematiky bydlení, správy a provozu bytového fondu, včetně nájmu bytů a nebytových prostor, vlastnictví bytů a souvisejících právních otázek.

Konzultační dny MMR k bytové problematice se uskuteční:

v budově MMR v jednacím sále AVI
(prostory bývalého Černého divadla)
vchod z ulice Pařížské č. 4
od 10.00 hod. do 12.00 hod.

Časový plán konzultačních dnů MMR k problematice bydlení na rok 2018:

  • 3. dubna 2018
  • 5. června 2018
  • 2. října 2018
  • 4. prosince 2018.

Témata, na která budou v úvodní části konzultační dny zaměřeny, budou operativně reagovat na plnění opatření ze schválených záměrů vlády v bytové politice a na připravované právní úpravy v oblasti bydlení.

Další část konzultačních dnů bude věnována výměně zkušeností a odpovědím na dotazy vlastníků a správců bytového fondu. Počítáme s tím, že nejpozději tři dny před konáním akce bude na webové stránce Ministerstva pro místní rozvoj (Územní a bytová politika/Bytová politika/Informace a aktuality) k dispozici program příslušného konzultačního dne.

Pro veřejnost je do AVI zřízen také bezbariérový přístup Pařížskou ulicí č. 6. Pro případ takového přístupu je nutné předem upozornit kontaktní osobu konzultačních dnů paní Olgu Oharkovou, e-mail: olga.oharkova@mmr.cz, tel.: 224 86 4717.

Dopravní spojení: nejlépe tramvají č. 2, 17 a 18 – zastávka Staroměstská, případně metro trasa A (stanice Staroměstská) nebo trasa B (stanice Můstek). Také je vhodné dopravní spojení autobusem č. 194 – zastávka Staroměstské náměstí.

Účast na těchto konzultačních dnech je zcela dobrovolná, závisí na potřebě informací týkajících se výše uvedených okruhů a je bezplatná.

Podněty týkající se programu konzultačních dnů zasílejte, prosím, na paní Olgu Oharkovou, e-mail: olga.oharkova@mmr.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeď u Držkovského potoka, poškozenou povodněmi, obnovily Lesy ČR

7:14 Zeď u Držkovského potoka, poškozenou povodněmi, obnovily Lesy ČR

Opěrnou zeď mezi Držkovským potokem a frekventovanou silnicí druhé třídy v obci Držková na Zlínsku z…