Ladislav Štěpánek zvolen členem představenstva ČEZ

27.06.2013 23:35

Dozorčí rada ČEZ dnes na svém zasedání zvolila na uvolněné místo sedmého člena představenstva. Tím se stal Ladislav Štěpánek, který byl doposud pověřen řízením divize výroba, poté co v lednu letošního roku odešel z čela této divize Vladimír Hlavinka. S účinností od 1.7. se taktéž Ladislav Štěpánek stává ředitelem divize výroba, nejen pověřeným.

Ladislav Štěpánek zvolen členem představenstva ČEZ
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

„Ladislav Štěpánek je uznávaný energetický odborník s mnohaletou praxí a i v nové pozici plně prokázal svoje znalosti i schopnost řídit tuto divizi v rámci ČEZ,“ uvedl k tomu Daniel Beneš, předseda představenstva a generální ředitel ČEZ.

 Ing. Ladislav Štěpánek

* 1957

pověřen řízením divize Výroba od 1.2.2013, ředitelem divize od 1.7. 2013

 

V rámci společnosti ČEZ v minulosti působil jako ředitel sekce kancelář GŘ a představenstva nebo zástupce ředitele nákupu. Od roku 2004 zastával funkci ředitele útvaru Palivový cyklus, který se zabývá nákupem uhlí a jaderného paliva. Ladislav Štěpánek zastupuje společnost ČEZ rovněž ve významných oborových sdruženích, je např. místopředsedou Rady SÚRAO, kde zastupuje původce radioaktivních odpadů z oblasti jaderné energetiky. Je absolventem Fakulty strojní Českého vysokého učení technického v Praze.

Ladislav Kříž

mluvčí ČEZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…