Liberecký kraj: Od pondělí 5. října budou střední školy v regionu otevřené

03.10.2020 9:45

Střední školy v Libereckém kraji zůstanou od příštího týden otevřeny. S výjimkou Liberecka jsou totiž na tzv. semaforu všechny okresy v regionu stabilizované.

Liberecký kraj: Od pondělí 5. října budou střední školy v regionu otevřené
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Jediným epidemiologickým opatřením je na středních školách zákaz zpěvu a tělocviku. Liberecký kraj jako celek patří do zelené zóny, tudíž se zde vyskytuje nákaza bez komunitního přenosu.

V Libereckém kraji je k dnešnímu dni nejmenší počet hospitalizovaných pacientů s COVID-19 v celé České republice. Nízký je také podíl případů u nejrizikovější kategorie nad 65 letech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy připravují novou emisi dluhopisů

19:15 České dráhy připravují novou emisi dluhopisů

České dráhy udělily bankám Česká spořitelna, Komerční banka a UniCredit Bank Czech Republic and Slov…