Liberecký kraj uspěl v soutěži TourRegionFilm

08.10.2018 17:11

Nejstarší mezinárodní filmový festival s cestovatelskou tématikou na svět Tourfilm proběhl v Karlových Varech 5. a 6. října. Cílem festivalu je uvést a ocenit dokumentární a propagační filmy a spoty, které přispívají k rozvoji domácího i zahraničního cestovního ruchu.

Liberecký kraj uspěl v soutěži TourRegionFilm
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Součástí festivalu je TourRegionFilm, který i v letošním roce oceňoval nejlepší Propagační spoty do 10 minut, Dokumentární filmy, TV a online programy, Amatérský krátký film nebo „vlog“ a v neposlední řadě i Webové stránky a mobilní aplikace. A právě v poslední jmenované kategorii byla na seznam 10 webů a mobilních aplikací výběrovou komisí nominována i webová stránka Libereckého kraje „Liberecký kraj cestou necestou“.

A právě Liberecký kraj se svojí web stránkou získal hlavní cenu v kategorii Mobilní aplikace a webové stránky, kdy porazil např. Blog Karlovarského kraje, Webový portál destinačního managementu PRO Šumavsko, z.s., www.DoBreclavi.cz a další.

„Liberecký kraj se snaží prezentovat atraktivní formou. Je spousta míst naší země, která může člověk o svém volnu či dovolené navštívit a my chceme, aby to bylo některé z krásných míst Libereckého kraje. Musíme se proto představovat tak, abychom potenciální návštěvníky nalákali. Web „Liberecký kraj cestou necestou“ je jedním z takových způsobů,“ říká Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Pětičlenná porota, ve které zasedla Lada Dobrkovská – ředitelka TV kanálu National Geographic, Jerzy Porębski - polský producent, scenárista a režisér, Alena Müllerová - kreativní producentka České televize, Klára Badinková - ředitelka Zahraničního zastoupení cestovního ruchu Slovenska v ČR a Dan Svátek – český filmový režisér, scénárista, producent a herec neměla jednoduché rozhodování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

22:03 Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

V pondělí 20. května 2024 byla uzavřena Dohoda o projektu průmyslové spolupráce (ICPA – Industrial C…