MMR: Ministryně se krátce ukázala „doma“

04.04.2015 8:29

Ministryně pro místní rozvoj navštívila své rodné město Karlovy Vary. Nešlo proto čistě jen o pracovní návštěvu. Karla Šlechtová „domů“ přivezla úsměvy i dobrou náladu.

MMR: Ministryně se krátce ukázala „doma“
Foto: MMR
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„Vždy se sem ráda vracím. Jsem patriotka každým coulem a líbí se mi, jak město vzkvétá. Vary nejsou jen filmový festival či oblíbená destinace ruských turistů. Mají neobyčejný genius loci, který je mnohdy patrný až na druhý pohled,“ řekla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Na jednání s vedením města v čele s primátorem Petrem Kulhánkem bylo vidět, jak je ministryně ve svém rodném městě ráda. Společně mluvili o možnostech podpory cestovního ruchu, zlepšení ekonomické situace města i celého regionu Karlových Varů.

Předmětem debat byly jak úspěšné místní projekty spolufinancované z evropských dotací, tak i záměry, které se dosud nepodařilo uskutečnit. Ministryně se také zajímala o aktuální problémy spojené s cestovním ruchem související s poklesem návštěvníků z Ruska. Zmínila proto potenciál Karlových Varů z hlediska turistů z Číny a jejich zájmu o Českou republiku a tradiční české lázeňství.

Došlo i na prohlídku Císařských lázní, které přímo volají po rekonstrukci.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…