Na Kyčerce bude „fičák“!

10.02.2017 10:12

Lyžařský SKI areál SYNOT Kyčerka ve Velkých Karlovicích bude o tomto víkendu plný dětí.

Na Kyčerce bude „fičák“!
Foto: Lyžařský SKI areál SYNOT Kyčerka
Popisek: Lyžařský SKI areál SYNOT Kyčerka ve Velkých Karlovicích

Chlapci a děvčata se tu v neděli mohou utkat ve druhém kole pohárového závodu Kyčerka 2017 – tentokrát s názvem Ski fičák pod Kantorků.

Celkový vítěz soutěže si z Kyčerky nakonec odveze nové lyže. Soutěž je určena nejmenším, amatérským dětským lyžařům a účast v ní je samozřejmě zdarma. Poslední, třetí kolo soutěže se pojede již za týden – tedy  19.2.2017.

Na své si zde přijdou i romantici. Hospoda Kyčerka totiž přichystala akci pro všechny zamilované s názvem Valentýn na Kyčerce. Hosty, kteří si zde předem rezervují stůl, tak čeká čtyřchodové menu u romanticky prostřeného stolu.

Příjemně je také na svazích. Podmínky jsou stále výborné. Na sjezdovkách leží 60 - 90 cm sněhu.

Ski areál SYNOT Kyčerka v provozu denně od 8 do 16 hodin. Večerní lyžování probíhá vždy v úterý, čtvrtek a sobotu, a to od 18:00 do 21:00 hod.

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí celkem 9 sjezdovek, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti, lyžařskou a snowboardovou školu. V areálu je přibližně 2,5 km sjezdových tratí a 9 vleků, které dokáží odbavit až 6,5 tisíce osob za hodinu. Pro milovníky běžek je připravena strojově upravená běžecká stopa. K dispozici je také půjčovna lyží a snowboardů, lyžařská škola a hned několik možností občerstvení.

Areál patří do Skiregionu Valašsko, lyžaři v něm tedy mohou využívat skipasy, platné hned pro několik lyžařských areálů.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …