Nejrychlejší ŠKODA Octavia všech dob

30.03.2013 15:50

Světová premiéra modelu Octavia RS na Goodwood Festival of Speed 2013. Pavilon značky ŠKODA představí novou generaci vozu Octavia RS před 200.000 návštěvníky.

Nejrychlejší ŠKODA Octavia všech dob
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

 

ŠKODA ve dnech 11. až 14. července představí na Festivalu rychlosti v Goodwoodu ve světové premiéře nový vůz ŠKODA Octavia RS, který vychází z nové generace modelu Octavia, uváděné na trh od začátku roku 2013. Nová ŠKODA Octavia RS je delší, širší a lehčí než její předchůdkyně a je to nejrychlejší Octavia, která byla dosud vyrobena. V duchu tradice značky ŠKODA nabízí sportovní charakter, skvělý design, promyšlenou techniku a vynikající poměr ceny a výkonu.
 
 „ŠKODA Octavia je srdcem naší značky a verze RS je vrcholem této modelové řady. Nová Octavia RS navazuje na dlouhou sportovní tradici naší značky. Tento vůz rozšiřuje rodinu Octavia směrem nahoru o sportovní model, který nabídne čisté emoce. Je to naše nejrychlejší a nejsilnější Octavia, kterou samozřejmě také stylově představíme. Festival rychlosti v Goodwoodu, se svými fascinujícími závodními speciály a návštěvníky, nadšenými pro automobilový a motocyklový sport, je ideálním místem světové premiéry modelu Octavia RS,“ říká Prof. Winfried Vahland, předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO. 
 
 V jihoanglickém Goodwoodu bude Octavia RS představena veřejnosti v rámci „Festival of Speed Moving Motorshow“, který se koná od čtvrtka 11. července 2013. Octavia RS bude hvězdou pavilonu značky ŠKODA, kromě toho se vůz zúčastní i závodu do vrchu.
 
 Goodwood Festival of Speed je motoristická akce, která se od roku 1993 každoročně koná v areálu Goodwood House v Goodwoodu u Chichesteru v hrabství West Sussex v Anglii. Pořadatelem je sportovní nadšenec Charles Gordon-Lennox, hrabě z March a Kinrary. Je to největší akce svého druhu na světě, která každoročně přivítá až 200.000 nadšených fanoušků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: „Jako v pohádce“, pochvalují si děti z mateřinky Pohádka své nové Oranžové hřiště

7:44 Nadace ČEZ: „Jako v pohádce“, pochvalují si děti z mateřinky Pohádka své nové Oranžové hřiště

Rodina Oranžových hřišť Nadace ČEZ se rozrostla o další nové - pro nejmenší, z něhož se od pondělí 2…