Nemocnice České Budějovice hostila akci „Odbory v regionech“

16.06.2020 17:11

Nemocnice České Budějovice, a.s. v pondělí 15. června přivítala na své půdě zástupce Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS), kteří tak zahájili svou letošní tour po českých a moravských regionech.

Nemocnice České Budějovice hostila akci „Odbory v regionech“
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

„Smyslem akce ČMKOS je oslovit širokou veřejnost a přiblížit lidem práci odborů, vysvětlit význam kolektivního vyjednávání a sociálního dialogu mezi zaměstnavatelem a odbory, které působí jako zástupci zaměstnanců,“ uvedl Jan Šusta, předseda Krajské rady Jčk OSZSP ČR a předseda ZO OSZSP ČR NEMCB.

Účastníci mají také možnost využít právní konzultace.

V letošním roce jsou výjezdy do regionů tematicky zaměřené zejména na to, jak koronavirus ovlivnil práci zaměstnanců v jednotlivých pracovních odvětvích. Součástí akce je i zábavný program pro děti.

Předseda představenstva Nemocnice České Budějovice, a.s.

Michal Šnorek spolu s hejtmankou Jihočeského kraje Ivanou Stráskou krátce provedli předsedu ČMKOS Josefa Středulu po nemocnici. „Diskutovali jsme mimo jiné o dopadech pandemie COVID-19 na chod jihočeských nemocnic,“ shrnuje hejtmanka. Michal Šnorek při této příležitosti ocenil, že vyjednávání s odbory je v českobudějovické nemocnici sice tvrdé, ale vždy podložené fakty a věcnými argumenty a je tak ve prospěch zaměstnanců nemocnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

11:44 Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

Během jednoho dne odhalili celníci na Teplicku tři nelegální přepravy minerálních olejů ze sousedníh…