Nominace na Ceny ministra zdravotnictví pro rok 2016 prodlouženy

03.11.2016 13:05

Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček udělí v sobotu 3. prosince 2016 u příležitosti Mezinárodního dne osob se zdravotním postižením dvě výroční ceny. Ceny budou uděleny na slavnostním večeru pořádaném ve spolupráci se Sjednocenou organizací nevidomých a slabozrakých ve Španělském sále Pražského hradu.

Nominace na Ceny ministra zdravotnictví pro rok 2016 prodlouženy
Foto: mzcr.cz
Popisek: Ministerstvo zdravotnictví ČR

Výroční cena ministra zdravotnictví za práci ve prospěch zdravotně postižených občanů má více než dvacetiletou tradici a je určena osobnosti, která se významným a mimořádným způsobem zasloužila o pomoc zdravotně postiženým nebo chronicky nemocným občanům v ČR. Její udělení není vázáno na zdravotní postižení.

Výroční cena ministra zdravotnictví za rozvoj zdravotně sociální péče má již šestnáctiletou tradici a je určena osobnosti, především z řad odborníků, podílejících se na rozvoji nových druhů zdravotní resp. zdravotně sociální péče, určených zdravotně postiženým nebo chronicky nemocným občanům.

Návrhy na udělení ocenění mohou podávat fyzické a právnické osoby, a to písemně, a musí obsahovat jméno, příjmení a místo trvalého pobytu osoby navrhované na udělení ocenění a také zdůvodnění návrhu.

Návrhy přijímá do 11. listopadu 2016 včetně odbor zdravotních služeb MZ ČR, Palackého nám. 4, 128 01, Praha 2. Více informací poskytne Květoslava Osvaldová, tel.: 224 972 224, e-mail: kvetoslava.osvaldova@mzcr.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…