Nová O2 Videotéka přináší zábavu pro všechny!

05.04.2014 19:20

I přesto, že počasí za okny připomíná Babí léto, na Odcházení od televize zapomeňte! Filmy budete sledovat jako Utržený ze řetězu, a to i za Stmívání. Přichází totiž Neznámý svůdce, který vysloví Jméno růže: "O2 Videotéka!". A že neradi koukáte na televizi bez partnera nebo partnerky jako Osamělý jezdec? Nevadí, alespoň 88 minut vydržíte u filmu Láska nebeská oba, i když už nejste Opilí láskou. U televize totiž budou sedět i takoví Světáci jako je Alois Nebel. Nechápeš? Přeber si to znovu, anebo se vrať na Počátek.

Nová O2 Videotéka přináší zábavu pro všechny!
Foto: red
Popisek: O2

Filmy z internetu legálně

Téměř tři čtvrtiny Čechů se chtějí dle průzkumu při stahování filmů pohybovat v mezích zákona. Od začátku dubna 2014 proto přinášíme filmovou zábavu všem. Na webu www.o2tv.cz spouštíme novou O2 Videotéku a spolu s ní nabídneme až tisíc snímků k legálnímu zapůjčení z internetu. "Ceny za snímky jsou určitě příjemné. Starší filmy začínají na 30 Kč, poslední novinky jsou pak za 55 Kč na 24 hodin. A to vše v pohodlí domova a ve vysoké kvalitě. Ve srovnání s cenou rodinné vstupenky do kina je to určitě dobrá nabídka," uvádí David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností.

Zvolený film je k dispozici 24 hodin od zakoupení, vidět ho lze i několikrát za sebou - počet zhlédnutí totiž není omezen. Webové rozhraní je velmi přehledné, dá se v něm pohodlně listovat nebo vyhledávat jako v online katalogu. Seznam všech filmů doplňují ilustrační obrázky a videoukázky. "Diváky nechceme ochudit ani o žhavé filmové novinky. Budeme proto databázi filmů neustále rozšiřovat. V průběhu každého měsíce tak přibyde přibližně 30 nových titulů," dodává David Duroň. O2 Videotéka nabídne nejen české filmy, ale i snímky z produkce hlavních hollywoodských studií, jakými jsou The Walt Disney Company Limited, Warner Bros Entertainment Inc., Sony Pictures Television International nebo Universal Studios International B.V.

Lidé si také budou moci vybrat, kde a jak se na filmy podívají. Mohou je sledovat online z počítače, notebooku nebo chytré televize Samsung připojené na internet. Do budoucna se plánuje rozšíření O2 Videotéky také na tablety i chytré telefony.

Pokud se najdou takoví jedinci, které ani lákavý trailer nepřesvědčí o kvalitě snímku, mohou se spolehnut na hodnocení ČSFD.cz . O2 se totiž stalo jeho oficiálním partnerem. "Těší mě, že u nás konečně začínají fungovat video on demand služby, které nabízí množství áčkových filmů ke zhlédnutí zcela legální cestou, což podporuje další růst filmového průmyslu," pochvaluje si Martin Pomothy, majitel webového portálu ČSFD.cz.

Registrujte se a získejte výhody

Pro ty, kteří se registrují, jsme připravili několik vychytávek. Po přihlášení na webu se mohou podívat na přehled již dříve zakoupených filmů. Uvidí zde i aktuálně zakoupené snímky, nebo si je mohou přidat do oblíbených a podívat se na ně po zakoupení ve vhodnější čas -třeba následující večer či o víkendu. Opravdoví filmoví nadšenci mohou filmy i komentovat.

O2 Videotéku mohou i nadále využívat všichni zákazníci, kteří mají digitální televizi O2 TV. Její výhodou je celá řada dalších unikátních funkcí. Jednou z nejoblíbenějších je zpětné zhlédnutí. "Naši zákazníci mají díky O2 TV televizní program plně pod kontrolou. Nic, co chtějí vidět, jim neunikne," říká David Duroň. Cena za O2 TV je přitom vstřícná - začíná už na 151 korunách měsíčně. K O2 TV Flexi se 43 televizními programy dostanou zákazníci navíc tematické programy (sport, seriály, dokumenty, filmy, hudba, děti) dle vlastního výběru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…