Nová kampaň pro Region sází na vtip a nadsázku

05.01.2015 18:09

Nadsázka a humor jsou hlavními zbraněmi nové komunikační kampaně Českého rozhlasu Region. Jejím úkolem je propagovat stanici v oblastech s nízkou znalostí značky. Hlavním motivem kampaně je upozornit na rychlost informací, které posluchač dostává pouze od své regionální stanice.

Nová kampaň pro Region sází na vtip a nadsázku
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Komunikační kampaň jsme vytvořili plně in-house. Začala v prosinci a poběží i v lednu v tištěných a online médiích, na sociálních sítích i OOH kanálech. Vystupuje v ní náš regionální zprávař Tomáš Matula. Kampaň využívá nadsázku, jejímž úkolem není dělat si legraci z jednotlivých míst, ale naopak ukázat, že regionální zpravodajství Českého rozhlasu je jako u první u všeho důležitého, co se na Vysočině děje,“ řekl vedoucí oddělení marketingu Českého rozhlasu Jiří Haramul.

V kampani se posluchači setkají například s narážkou na zlidovělou filmovou hlášku o „krematoriu v Pelhřimově“. Zaujmou je i obrovské brambory typické pro kraj Vysočina či „zimní olympiáda“ v Novém Městě na Moravě. Kampaň se tímto způsobem zaměřuje na zcela konkrétní místa a díky tomu také efektivněji cílí na posluchače. Autory kampaně jsou Jiří Haramul a Hana Marhanová, kreativu měli na starosti Jakub Šolín a Khalil Balbaki.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…