Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond zahájí elektronický příjem žádostí o poskytnutí podpory

03.01.2016 14:41

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond (PGRLF) v zájmu zlepšení kvality služeb klientům zahájí 4. 1. 2016 elektronický příjem žádostí o poskytnutí podpory v rámci programů Zemědělec a Finanční podpora pojištění.

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond zahájí elektronický příjem žádostí o poskytnutí podpory
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pole s mákem

Žádosti o poskytnutí podpory bude možné vyplnit a podat, prostřednictvím elektronického formuláře pro příjem žádostí, určeného pro zvolený program podpory, a to na internetových stránkách www.pgrlf.cz. Za datum podání žádosti se rozumí datum odeslání e-mailu potvrzujícího přijetí žádosti Podpůrným a garančním rolnickým a lesnickým fondem, a.s. Klientům, kteří nevyužijí podání žádosti prostřednictvím elektronického příjmu žádostí, je i nadále nabízena možnost žádost o poskytnutí podpory na internetových stránkách vyplnit a následně předložit na místně příslušném pracovišti Státního zemědělského intervenčního fondu nebo přímo na PGRLF.

Věříme, že elektronický příjem žádostí o poskytnutí podpory klientům umožní pohodlnější a rychlejší přístup k podporám poskytovaným PGRLF. Zároveň se zahájením elektronického příjmu žádostí o podporu v rámci výše uvedených programů připravil PGRLF i nový vzhled internetových stránek, které přispějí k lepší orientaci a přehlednosti poskytovaných informací a služeb nabízených PGRLF.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…