Profesionálové v oboru zdravotnického vybavení spojili síly

06.04.2014 12:20

Úroveň péče o české pacienty v léčebných zařízeních se posune opět dopředu. Česká republika se totiž zařadila do skupiny 70 zemí, kde bude mít zastoupení špičkový výrobce stretcherů, vyšetřovacích lehátek a odběrových křesel nejvyšší kvality - francouzská značka PROMOTAL. Výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku se po dlouhém jednání stala společnost PROMA REHA z České Skalice, která patří ke světové špičce ve výrobě nemocničních lůžek a nábytku.

Profesionálové v oboru zdravotnického vybavení spojili síly
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nemocnice - ilustrační foto nemocnice

„Jednání byla velmi náročná, přesto jsme rádi, že jsme výhradní zastoupení pro nejluxusnější řadu nemocničních produktů získali. Kvalita všech produktů je na nejvyšší světové úrovni. Například v sousedním Německu nebo ve Francii jsou tato lehátka a stretchery standardem pro privátní nemocniční zařízení. Poskytují velké výhody nejen pro pacienty, ale i pro personál, který díky tomuto vybavení může velmi snadno polohovat pacienty a zároveň je šetrně a rychle transportovat“ komentuje porovnání s Českou republikou Radek Jakubský, jednatel společnosti PROMA REHA.

Rozšíření segmentu je významným krokem pro komfort českých pacientů

Lůžka a další nábytek společnosti PROMA REHA slouží v mnoha českých i zahraničních zařízeních. Speciální nemocniční produkty nejvyšší kvality vyrábí rodinná firma z Východních Čech pro více jak 55 zemí z celého světa, specializuje se převážně na lůžka pro všechna nemocniční i pečovatelská zařízení, víceúčelové a transportní vozíky a další nábytek pro pacienty i personál. Přiřazením luxusní řady výrobků rozšiřuje společnost portfolio svých produktů o nový segment, který, jak doufá, zvýší úroveň péče mnoha českých a slovenských zařízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

16:46 ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

Společnost Elektrárna Dukovany II (EDU II), stoprocentní dceřiná společnost ČEZ, obdržela doplněné n…