První pobočku Copy General čeká po 20 letech dosud nejvýznamnější proměna

24.11.2013 14:20

Kultovní, historicky první pobočka společnosti Copy General na Senovážném náměstí v Praze po více než 20 letech nepřetržitého provozu vůbec poprvé na delší dobu zavře – projde totiž rozsáhlejšími úpravami. Poskytovatel reprografických služeb chce své tradiční prodejní prostory zpřehlednit, nabídnout zákazníkům větší pohodlí i rozšířit sortiment o návrhy a tisk reklamní grafiky.

První pobočku Copy General čeká po 20 letech dosud nejvýznamnější proměna
Foto: COPY GENERAL
Popisek: COPY GENERAL

První rozsáhlejší proměna po 20 letech bude probíhat ve dvou fázích. Hlavní práce v interiéru pobočky začnou v pátek 29. listopadu od 17 hodin a skončí v pondělí 2. prosince v 7 hodin ráno. Po tuto dobu bude provozovna zcela zavřená a její nonstop služby převezme pobočka Copy General v Londýnské ulici. Podruhé tiskové a kopírovací centrum zavře o vánočních svátcích.

„Pobočka na Senovážném náměstí je u našich zákazníků vnímána jako naše vlajková loď, kde před 21 lety začal nejen příběh Copy General, ale často i jejich vlastní profesní dráhy. I když se dnes většina našich firemních aktivit odehrává v produkčních prostorách nebo v počítačích programátorů, klademe na úpravy této tradiční pobočky velkou váhu. Zákazníkům to přinese především kvalitnější a rychlejší služby v podobě přehlednějšího a pohodlnějšího prostředí, větší specializace personálu, ale i navýšení kapacit samoobslužné zóny,“ říká Roman Petr, jednatel a zakladatel české pobočky Copy General.

Česká Copy General byla založena v roce 1992 a své služby z počátku nabízela právě prostřednictvím tiskového a kopírovacího centra na Senovážném náměstí v Praze. Postupem času své podnikání rozšířila do dalších českých měst i zemí střední a východní Evropy a především podstatně rozvinula obor svého podnikání. Spolu se sesterskou společností Copy General Onsite Services dnes patří k předním poskytovatelům nejen tiskových služeb, ale i systémových řešení pro komplexní zákaznickou komunikaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …