Rádio Impuls: 15 let na vrcholu…

08.02.2014 14:49

Rádio Impuls slaví své letošní 15. narozeniny opět jako nejposlouchanější rozhlasová stanice v České republice. Podle dnes zveřejněných výsledků Radioprojektu prováděného agenturami MEDIAN a STEM/MARK si ji za třetí a čtvrté čtvrtletí roku 2013 naladilo více než dva milióny (2 126 000) posluchačů týdně. Aktuální podíl na trhu je 12,7%. Na přední příčky poslechovosti se Rádio Impuls přitom propracovalo již brzy po začátku svého vysílání v roce 1999.

Rádio Impuls: 15 let na vrcholu…
Foto: red
Popisek: Radio Impuls

„Se získáním „občanky“, kterou člověk dostává v patnácti letech, přichází také zodpovědnost. My jsme se rozhodli chovat zodpovědně ještě dříve. Před dvěma lety jsme odstartovali projekt dobrých skutků. Letos vstupujeme do třetí sezóny Pošli to dál s inovací. Hledáme lidi s dobrým srdcem, jejichž činnost chceme představit veřejnosti a v jejich konání jim také pomoci. Jsem rád, že jako nejúspěšnější rozhlasová stanice o tom můžeme dát vědět široké veřejnosti.“ Dodává nejen k aktuálnímu postavení stanice na rozhlasovém trhu, ale i k širšímu poslání Rádia Impuls generální ředitel, Jiří Hrabák.

Pražské rádio RockZone 105,9 pak týdně naladí 63 000 lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…