Řidičem roku za Liberecký kraj se stal Miroslav Šimek z BusLine

11.12.2013 14:13

Již po šesté získal titul „Řidič roku“ zaměstnanec společnosti BusLine. V letošním roce zvítězil Miroslav Šimek ze střediska Česká Lípa. Soutěž je každoročně vyhlašována v Libereckém kraji společností KORID LK, spol. s.r.o. a o vítězi hlasují cestující prostřednictvím on-line formuláře umístěném na webových stránkách.

Řidičem roku za Liberecký kraj se stal Miroslav Šimek z BusLine
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

„Velice mě těší další, již šestý titul v rámci této ankety, která je pro nás významnou zpětnou vazbou, protože o vítězi rozhodují sami cestující. BusLine si velmi zakládá na profesionálním přístupu k cestujícím, a to především z pohledu bezpečnosti a dochvilnosti, a také vstřícnosti a ochoty ze strany našich kolegů i kolegyň. Povolání řidiče autobusu je velmi náročná profese, a proto jsem rád, že jejich práce je oceňována v anketách tohoto typu,“ uvedl Tomáš Roubiček, generální ředitel BusLine a.s.

Cenou pro vítěze je sklenice s vyrytým jménem. Miroslav Šimek najel v rámci MHD v České Lípě více než 200 tisíc km bez nehody. Jako profesionální řidič ale pracuje již deset let a jeho celkové kilometrové skóre se blíží ke dvěma milionům. Panu Šimkovi je 61 let, žije v Písečné u České Lípy a svou profesi řidiče za společnost BusLine vykonává od roku 2008. „Pan Šimek vždy patřil k řidičům, na které je maximální spoleh. Ještě se nikdy nestalo, aby odmítl nějakou práci, a vždy pomohl, když to bylo potřeba. Není problém ho kamkoliv vyslat a zadat jakýkoliv pracovní úkol, pokaždé jej splní na sto procent. Zajímá se i o změny a novinky na středisku a se svěřenou technikou nakládá příkladně. Jsem moc rád, že mám ve svém týmu takového kolegu,“ uzavřel Jan Kotek, vedoucí střediska Česká Lípa.

O společnosti: BusLine a.s. patří mezi nejvýznamnější autobusové dopravce v České republice, provozuje pravidelnou, městskou i zájezdovou dopravu. Disponuje flotilou více než 480 autobusů s průměrným stářím 6,5 let, zaměstnává na devět set pracovníků. Působí převážně v Libereckém, Královéhradeckém, Ústeckém, Středočeském a rovněž v Jihomoravském kraji. Roční výnosy jsou cca 1 mld. korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…