Srovnáme.cz spouští novou službu zobrazování slevových kupónů z internetových obchodů na jednom místě

27.03.2014 17:34

Internetový nákupní rádce Srovname.cz, který srovnává přes 1,5 mil. položek zboží z více než tisícovky nejvýznamnějších obchodů na českém internetu, spustil novou službu hromadného zobrazování slevových kupónů z internetových obchodů. Nakupující nyní na Srovnáme.cz najdou na jednom místě přes 100 tisíc slevových kupónů, z nichž kolem 20 tisíc sníží cenu na tu absolutně nejnižší na českém internetovém trhu (slevy ve výši až 2 000 Kč).

Srovnáme.cz spouští novou službu zobrazování slevových kupónů z internetových obchodů na jednom místě
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Slevové kupóny najdou nakupující nově nejen u produktů, ale také všechny pohromadě na speciální stránce http://www.srovname.cz/slevove-kupony-akce-slevy, přehledně seřazené podle e-shopů i se zobrazením aktuálního počtu produktů se slevovými kupóny. Na této stránce pak stačí zadat e-mail a nakupující bude následně dostávat o všech aktuálních slevách pravidelné informace.

„Aktuálně jsme jediný porovnávač cen zboží na českém internetu, který tuto službu nakupujícím umožňuje. Věřím, že to bude pro nakupující zajímavá přidaná hodnota,“ říká ředitel projektu Srovname.cz David Folprecht.

Níže screenshot s příkladem použití slevového kupónu a dosažení nejnižší ceny na trhu (např. na Kasa.cz, cena produktu 5.990,- Kč – 200 Kč slevový kupón = 5790,- Kč):

O službě Srovname.cz:

Srovname.cz je bezplatná internetová služba, která umožňuje rychlé a přehledné porovnání cen různých obchodů na českém internetu. Denně navštíví stránky přes 25 000 potenciálních nakupujících. Srovname.cz je na trhu od roku 2006 a od roku 2009 také na Slovensku. Srovnává přes 1,5 mil. položek zboží z více než tisícovky nejvýznamnějších obchodů na českém internetu. E-shopům nabízí jako jediný porovnávač cen možnost zobrazování slevových kupónů. Uživatelům nabízí také možnost hodnocení výrobků a internetových obchodů. Provozovatelem stránek www.srovname.cz je společnost SROVNAME, s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…