ÚZSVM převzal administrativní budovy v ulici Winstona Churchilla v Ústí nad Labem

16.08.2017 16:22

Územní pracoviště Ústí nad Labem Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) převzalo podle zákona o majetku státu od Státní energetické inspekce nepotřebné administrativní budovy v Ústí nad Labem.

ÚZSVM převzal administrativní budovy v ulici Winstona Churchilla v Ústí nad Labem
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Předmětem zápisu o předání majetku a o změně příslušnosti hospodařit s majetkem státu uzavřeného dne 29. května 2017 byly dvě přízemní budovy v Ústí nad Labem na adrese Winstona Churchilla 2698, které byly ve správě Státní energetické inspekce od roku 1974. Dále dva pozemky zastavěné plochy o celkové výměře 456 m² a pozemek o výměře 974 m² sloužící jako zahrada v uzavřeném areálu. Součástí areálu je také garáž vybudovaná ve svahu pod administrativní budovou. Kancelářská plocha v administrativních budovách je celkem 132 m².

V roce 2007 byla v administrativních budovách zavedena klimatizace a v roce 2011 bylo provedeno statické zajištění budovy. Účetní hodnota převzatého majetku je 5 829 758 Kč.

Výše uvedený majetek se pro Státní energetickou inspekci stal nepotřebným z důvodu vysokých nákladů spojených s údržbou a provozem, a proto bylo hospodárnější najít vhodné prostory v jiné budově státu. Regionální dislokační komise na svém zasedání souhlasila se změnou dislokace zaměstnanců Státní energetické inspekce do státního administrativního objektu Centru služeb pro silniční dopravu od 1. dubna 2017.

ÚZSVM uvolněné administrativní budovy přednostně nabídne dalším organizačním složkám státu, které jsou v současné době v Ústí nad Labem dislokovány v komerčních nájmech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…