V Show Jana Krause bude kapela No Name, kněz i modelka

03.11.2014 13:32

Kapela No Name, kněz René Václav Strouhal a modelka Michaela Gašparovičová se představí v Show Jana Krause.

V Show Jana Krause bude kapela No Name, kněz i modelka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova televize Prima

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 5. listopadu ve 21.35 na Primě.

NO NAME – slavná slovenská kapela už 18 let slaví úspěchy doma i v České republice. Pop-rocková kapela právě jede své podzimní turné po obou zemích – v Česku i na Slovensku. Zákládajícími členy byla mj. trojice bratrů Timkových – Igor, Roman a Ivan.

René Václav Strouhal – nová „celebrita“ katolické církve. Kněz René Václav Strouhal z Moutnic u Brna je sedmatřicetiletý pohledný muž, kterého by si člověk na první pohled mohl splést s modelem. Je ale nejen charismatický, ale kromě šlechtického původu má i velké srdce. Počet jeho příznivců na sociálních sítích stoupá každý den. Mezi přáteli má řadu českých celebrit, kterým dělá důvěrníka. Ti mu to splácejí po svém, pomáhají mu a podporují ho svou účastí na akcích, které pořádá. Nyní například dává dohromady finance na stavbu nového charitního centra a stavbu kaple. Velkého benefičního programu, jehož výtěžek jde právě na nové stavby, se účastnila řada lidí z českého showbyznysu. „Sám nevyhledávám schůzky se slavnými lidmi, ale pokud jsem představen nebo mne sami vyhledají, jsem rád, protože evangelizace i mezi umělci má smysl. Jsou to křehké duše, které často potřebují byť jen obyčejnou radu nebo milé slovo. Jsem tu pro každého bez rozdílu,“ říká René Václav Strouhal.

Michaela Gašparovičová – modelka a majitelka největšího poprsí na Slovensku. Michaela ráda pózuje před objektivem a mimo pracovního focení se ráda fotí i v soukromí. Není překvapením, na které partie se při focení nejčastěji zaměřuje. Její poprsí patří asi k nejsledovanějším na Slovensku. S pravidelností pro své fanoušky zveřejňuje na sociálních sítích provokativní snímky svých několikrát zvětšovaných vnad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…