Vltava spustí další část kampaně „umění slyšet“

16.02.2015 10:34

Český rozhlas Vltava dnes spustí druhou část své nové komunikační kampaně „umění slyšet“, vytvořené plně in-house. První fáze, která představila vybrané posluchače stanice, začala loni v prosinci. Cílem kampaně je připomenout veřejnosti unikátní program Vltavy.

Vltava spustí další část kampaně „umění slyšet“
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„V první, prosincové fázi kampaně jsme se rozhodli představit skutečné posluchače stanice Vltava. Nyní na ni navážeme druhou částí, kdy některé z posluchačů zobrazujeme v reálném prostředí, tedy tam, kde svoji oblíbenou stanici a její pořady poslouchají. Hudbu, mluvené slovo, rozhlasové hry a kulturní přehled vyjadřují ilustrace v pozadí vizuálu,“ uvedl Jiří Haramul, vedoucí marketingového oddělení Českého rozhlasu.

Pro první fázi kampaně nafotil fotograf Českého rozhlasu Khalil Baalbaki posluchače stanice Vltava, kteří také prozradili, proč si Vltavu oblíbili a co na ní mají nejraději. Součástí vizuálu s jejich tvářemi bylo vždy také jméno, povolání a vyjádření ke stanici Vltava. S jejich příběhy a oblíbenými pořady se je možné seznámit na webové adrese vltava.rozhlas.cz/posluchači.

Ve druhé fázi byli oslovení posluchači zasazeni do prostředí, kde rozhlas nejčastěji poslouchají. Svět fantazie a pohody, ve kterém se díky poslechu Vltavy ocitají, výtvarně ztvárnila ilustrátorka Barbora Olmrová. Celou scénu pak zachytila hledáčkem objektivu fotografka Lenka Hatašová. Video, které zobrazuje proces vzniku druhé části kampaně, je k dispozici zde.

Obě části kampaně byly vytvořeny in-house a pokrývají všechny typy médií. První fáze se uskutečnila v prosinci a lednu, druhou rozhlas načasoval na polovinu února až konec března. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

7:44 ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

Zákazníky ČEZ Prodej teď čekají samé příjemné zprávy. Již za pár týdnů se jim sníží ceny plynu a pak…