Zastávka jako nová do 30 minut

03.07.2015 8:32

Poškozené tramvajové zastávky na stanicích Staroměstská a Národní třída ani cestující nestihli zaregistrovat. Výměna rozbitého skla zastávky je totiž provedena okamžitě, celou akci vyškolení technici zvládnou během půl hodiny.

Zastávka jako nová do 30 minut
Foto: jcdecaux.cz
Popisek: JCDecaux - logo

Společnost JCDecaux, která buduje pražský městský mobiliář, se také stará o jeho každodenní údržbu včetně odstraňování následků poškození a vandalismu. Na Praze 1 je každodenně během dne zkontrolováno několik stovek kusů mobiliáře.

Kromě výměny střešního skla zastávky na ulici 17. listopadu (zastávka Staroměstská) a výměny zadního skla na zastávce v ulici Spálená (zastávka Národní třída), byla během stejného dopoledne provedena oprava například i rozbité vitríny na Masarykově nábřeží či oprava odpadkových košů v Holešovicích.

Společnost JCDecaux je světovým lídrem v oblasti venkovní reklamy a spolehlivým partnerem více než 3700 měst po celém světě, ve kterých buduje a spravuje městský mobiliář. Od roku 1994 provozuje městský mobiliář v Praze a zajišťuje kvalitní služby jako je výstavba a údržba zastávek MHD, odpadkových košů a veřejných toalet. V mnoha světových metropolích provozuje také samoobslužný systém jízdních kol. Letos společnost oslavila 50 let své existence.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…