Zdeněk Juračka opětovně zvolen do čela Skupiny COOP

03.11.2014 17:10

31.10.2014 proběhly plánované volby nového předsedy Svazu českých a moravských spotřebních družstev ( Skupina COOP) i dalších orgánů. Do čela byl opětovně zvolen Ing. Zdeněk Juračka. Zdeněk Juračka rovněž působí coby představitel Asociace českého tradičního obchodu a je viceprezidentem Svazu obchodu a cestovního ruchu České republiky.

Zdeněk Juračka opětovně zvolen do čela Skupiny COOP
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ing. Zdeněk Juračka, čestný předseda Asociace českého tradičního obchodu

Svaz českých a moravských spotřebních družstev (Skupina COOP) sdružuje 47 spotřebních družstev, která provozují dohromady téměř 2.900 prodejen s celkovou prodejní plochou okolo 400.000 m2 a zaměstnávají na 15.000 lidí. V roce 2013 vykázala česká a moravská spotřební družstva obrat v hodnotě 26,9 mld. Kč.

Členská družstva vystupují pod společnou značkou COOP, která je tak největší sítí prodejen potravin v České republice. Více než 400 prodejen potravin je začleněno do maloobchodních řetězců COOP TUTY, COOP TIP, COOP TERNO, COOP DISKONT a COOP STAVEBNINY. Kromě obchodní činnosti provozuje SČMSD také 11 středních odborných škol, manažerský institut, nebo půjčovnu automobilů pod značkou Europcar. V nedávné době COOP založil rovněž vlastního mobilního virtuálního operátora COOP Mobil. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…