Syn Sarkozyho se údajně přiotrávil jídlem. Cestoval z Prahy

25.01.2012 18:37

Nejstarší syn francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho byl hospitalizován v Oděse na Ukrajině, kam byl do jednoho z klubů pozván, aby uspořádal koncert. Šestadvacetiletý Pierre Sarkozy, známý v hudebním světě pod jménem DJ Mosey, se prý přiotrávil jídlem. Podle mluvčí oděské radnice se stále necítí dobře, ale není v ohrožení života. Do Oděsy mladík letěl v úterý z Prahy a špatně mu podle ukrajinských zdrojů bylo už cestou z české metropole.

Syn Sarkozyho se údajně přiotrávil jídlem. Cestoval z Prahy
Foto: hns
Popisek: Pierre Sarkozy

Hudebník byl převezen do jedné z oděských nemocnic, kde je v péči lékařů. Jeho lůžko je podle ukrajinských médií pod trvalou kontrolou agentů ochranky ukrajinského prezidenta a kontrarozvědky.

"Zdá se, že se přiotrávil jídlem," uvedl podle agentury AFP jeden zdroj pořádkových sil. "Přiletěl z Prahy a cítil se špatně již před příletem do Oděsy," dodal. Rovněž podle mluvčí oděské radnice se Pierre Sarkozy zřejmě nakazil mimo Ukrajinu.

Co nejdříve zpět do Francie

Na oděském letišti již podle informačního serveru Dumskaya.net přistál francouzský speciál s týmem pařížských lékařů. Ti mají Pierra Sarkozyho co nejdříve přepravit zpět do Francie.

Francouzské velvyslanectví na Ukrajině podle agentury AFP odmítlo věc komentovat s tím, že jde o soukromou návštěvu.

DJ Mosey měl dojednanou produkci v elitním soukromém oděském klubu Čajkovskij. Pierre Sarkozy je synem Marie-Dominique Culioliové, která byl v letech 1982-96 první Sarkozyho manželkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: pas, čtk

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

9:14 Český pozorovatel na volbách v Kazachstánu: Některé věci jim můžeme jen tiše závidět

Kazachstán je země, kam mnoho Čechů za rok nemíří. Přesto je zemí, která podobně jako ty, o kterých …