VÍME PRVNÍ Ransdorfa převezli v bezvědomí do nemocnice

22.01.2016 13:44

Europoslanec Miloslav Ransdorf (KSČM) byl hospitalizován. Podle informací ParlamentníchListů.cz byl politik převezen do Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) v Praze. Informaci potvrdila vedoucí Ransdorfovy kanceláře Helena Suchá. Odpoledne Miloslav Randsdorf zemřel.

VÍME PRVNÍ Ransdorfa převezli v bezvědomí do nemocnice
Foto: Daniela Černá
Popisek: Europoslanec Miloslav Ransdorf vysvětloval "švýcarskou kauzu"

Miloslav Ransdorf, poslanec Evropského parlamentu za KSČM, byl v pátek kolem poledne převezen do pražského IKEMu. Podle informací, které ParlamentníListy.cz získaly, byl europoslanec v bezvědomí, což nasvědčuje, že jde o vážné zdravotní problémy. Skutečnost, že byl europoslanec v bezvědomí, potvrdil redakci zdroj z jeho blízkého okolí.

Informaci o hospitalizaci potvrdila pro ParlamentníListy.cz vedoucí jeho kanceláře Helena Suchá. Nechtěla nicméně dále komentovat, o co přesně se jedná. „Ano, byl hospitalizován,“ sdělila bez dalších podrobností.

O Ransdorfovi je známo, že je diabetik. Když byl v prosinci zadržen ve švýcarské bance a následně držen ve vazbě, stěžoval si, že mu švýcarští policisté nebyli schopni poskytnout inzulín, ačkoliv jej měl ve svém voze jen několik ulic od policejní stanice. Ransdorf, kterému bude v únoru 63 let, je dlouholetým předním činitelem KSČM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka, Lukáš Petřík

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…