Klára Samková: Muslimové k nám přicházejí s úmysly jako SS. Barbarský islám nás chce zotročit. No a Jan Čulík...

13.09.2016 14:24

Kvůli knize Kláry Samkové Proč islám nesmí do Česka, již včera autorka pokřtila, padla také první žaloba. Co ke knize i k autorovi žaloby, publicistovi Janu Čulíkovi, sama Samková říká? Píší Novinky.cz.

Klára Samková: Muslimové k nám přicházejí s úmysly jako  SS. Barbarský islám nás chce zotročit. No a Jan Čulík...
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

Kniha je psána formou rozhovoru, který se Samkovou vedl novinář Svatopluk Štefl. Samková publikaci jako kontroverzní nevnímá. „Je to mainstreamová kniha. Ukažte mi jednu stranu, která je ochotna otevřeně tvrdit, že islám je fajn, že migranti můžou do Česka, že je všechno v pohodě,“ uvedla advokátka, jež dlouhodobě tvrdí, že islám ohrožuje náš právní řád a ona se snaží evropskou kulturu a kontinentální a anglosaský systém práva bránit. 

„Jsem přesvědčena, že islám je globální zotročení celého světa. Je naší povinností se s ním vypořádat. Tito lidé k nám přicházejí se stejným zadáním, jako měly SS,“ domnívá se. Náš právní řád je podle ní ohrožen nelidským, nekulturním a barbarským přístupem islámu.

Následně také uvedla, že islám tyje z výdobytků evropské civilizace. Jinak by jim prý zbyli velbloudi a ručně tkané koberce. „Přesto islám naprosto brutálním a sebedestrukčním způsobem útočí na zbytek světa,“ doplnila. Muslimy však považuje za nejkrutější oběť této zrůdné ideologie.

Původní text ZDE.

„Islám masakruje lidi přes padesát generací a víte sami, co u nás udělaly dvě generace zhoubného komunismu. Ti lidé jsou skuteční a naprostí ubožáci,“ dodala Samková.

Závěrem se Samková vyjádřila také k publicistovi Janu Čulíkovi, jenž na Samkovou podal žalobu kvůli údajnému hanobení rasy a náboženského přesvědčení. „Tu knihu buď vůbec nečetl, nebo vědomě lže,“ uzavřela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…