Miroslav Pelta o kauzách: Je to útok na mé manželství. Tuším, kdo za tím vším je, nejsou to lidi ze sportu

06.06.2018 10:17

Fotbalový boss Miroslav Pelta se pro Seznam.cz rozhovořil o kauzách, kterým v poslední době čelí. Podle jeho slov jde o útok na rodinu a jeho manželství. "Mám z toho panické ataky," uvedl.

Miroslav Pelta o kauzách: Je to útok na mé manželství. Tuším, kdo za tím vším je, nejsou to lidi ze sportu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Pelta

„Vadí mi, že ty věci zasahují moji rodinu. A bohužel to má dopad i na moje zdraví, trpím panickými atakami,” řekl Pelta mimo jiné v rozhovoru pro Seznam.cz. Podle něj jde o nedorozumění. 

Anketa

Jste spokojeni s tím, jak po pěti letech zatím dopadla síť kauz kolem Jany Nagyové-Nečasové?

2%
98%
hlasovalo: 6945 lidí

Pelta je popotahován od května 2017, kdy byla provedena razie v budovách Fotbalové asociace ČR, České unie sportu, na ministerstvu školství i magistrátu Prahy. V nadcházející aféře byl Pelta obviněn, a to kvůli manipulacím při rozdělování státních dotací na sport.

Jméno fotbalového funkcionáře pak figuruje i v kauze, v níž je kvůli ovlivňování veřejných zakázek Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou obviněno devět lidí. On sám tvrdí, že u žádných veřejných zakázek nebyl. Obviněn v této kauze nyní.

Původní text ZDE.

"Podezření jsou útokem na moji rodinu, vůči manželce a na moje soukromí. Mám z toho zvláštní pocit, že jde ve skutečnosti o útok na moje manželství, na moji manželku. Nechci to zlehčovat, ale nemám z toho dobrý pocit, mám pocit, že to někdo chce,” uvedl Pelta, jenž nazývá celou věc komplotem.

"Mám svůj názor na to, kdo by za tím mohl být. Lidé ze sportu to nejsou," uzavřel Pelta s tím, že si dělá inventuru, kdo by za jeho kauzami mohl stát.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…