Prezident Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Plzeňského kraje

14.05.2014 6:15

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Plzeňského kraje, jednoho z posledních regionů, které ještě v prezidentském úřadu nenavštívil. V Plzni se setká s představiteli kraje a města, pohovoří se studenty Západočeské univerzity, s veterány a v podvečer na náměstí Republiky s občany města.

Prezident Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Plzeňského kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Součástí dnešního programu je také prohlídka strojírenské společnosti Škoda Transportation, návštěva katedrály a zastávka v Plzeňském Prazdroji, kde ze sudu načepuje sklenici piva.

Zemanovi bude dělat doprovod manželka Ivana

Prezident měl kraj podle původních plánů navštívit už v prosinci, kvůli úrazu kolena byla tehdy cesta odložena. První den návštěvy stráví Zeman v kraji sám, od čtvrtka bude mít svůj program také jeho manželka Ivana.

V příštích dnech zavítá prezidentská kolona do Přeštic na Plzeňsku a na Klatovsku do Klatov, Sušice a do Horažďovic, kde se setká s občany na náměstích, v případě špatného počasí v náhradních prostorách. Čtvrteční večer stráví prezident s manželkou ve Starém Plzenci ve společnosti Bohemia Sekt. V pátek po zastávkách v Tachově a Rokycanech zakončí Zeman svou cestu po kraji na zámku ve Zbirohu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr, čtk

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

14:44 To snad není možné... Klaus čekal před studiem a poslouchal Rakušana. Musel se držet

Exprezident Václav Klaus se v Partii na CNN Prima News vyjádřil k 20. výročí vstupu Česka do Evropsk…