Svobodní prý inzerují tam, kde močí psi

07.05.2014 11:01

Zajímavou fotografii nám poslal čtenář Petr. Pořídil ji v pražských Vršovicích jako důkaz, kde všude lze inzerovat během kampaně do Evropského parlamentu.

Svobodní prý inzerují tam, kde močí psi
Foto: čtenář PL
Popisek: Inzerce Svobodných na "atraktivním" místě v pražských Vršovicích

„Tam, kde močí psi, inzeruje teoretik Mach," uvedl čtenář Petr. Fotografii prý pořídil cestou do práce. Svobodní, kteří se v průzkumech pohybují kolem dvou procent a mají tak šanci na příspěvek od státu, razí kampaň upozorňující na hloupé návrhy z dílny EU.

„Dánský podnikatel Ole Harild dostal dotaci ve výši 100 000 € (2,8 milionu Kč) na stavbu sjezdovky na ostrově Bornholm. Na tomto ostrově byste však větší kopce hledali jen stěží. Převýšení sjezdovky je pouhých 38 metrů. Navíc zde sněží jen opravdu zřídka – ostrovu se říká Slunečný ostrov. Navíc sjezdovka začíná v nadmořské výšce 110 metrů. Ole Harild byl prý sám překvapen, že mu tato nesmyslná žádost prošla a peníze dostal," uvádí jako euronesmysl č. 5 - Sjezdovka na teplém ostrově v Dánsku.

I přes názory, že většina malých politických stran nemá peníze, je patrný opak. V Praze je k vidění jak mnoho billboardů Svobodných, tak například Liškových zelených. Podle oslovených odborníků mohou malé strany vložit do kampaně dohromady až deset milionů korun. V průzkumech však žádná z nich nemá valné šance na úspěch a zisk evropského mandátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dycky Most! Ale bez Penny Marketu. Ten špatně dopadl

11:10 Dycky Most! Ale bez Penny Marketu. Ten špatně dopadl

Dycky Most! Tahle hláška z legendárního seriálu o životě v severočeském městě evidentně neplatí pro …