Takový hovadiny! nadával Soukup na ČT. Neušel ani Bakala

22.10.2018 9:37

Nedělní Týden podle Jaromíra Soukupa věnoval moderátor stejného jména svým koncesionářskými poplatky placeným konkurentům v České televizi. Pustil se do nich kvůli dětskému vysílání na Déčku, kde běžela dle Soukupa propaganda. „Za to by se nemusel stydět ani Goebbels,“ popsal reportáž veřejnoprávní televize moderátor a pak se pustil do Martina Veselovského. A došlo i na Michala Davida a bývalé sociální demokraty.

Takový hovadiny! nadával Soukup na ČT. Neušel ani Bakala
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup napodobuje Martina Veselovského

Soukup začal reportáží z dětského kanálu, Déčka. Ano, jednalo se o Zprávičky, do kterých se opřel už Václav Klaus mladší, kterého moderátor také zmínil. Soukup si vybral stejnou reportáž ke kritice, tu o pásmu Gazy, jak nebohé palestinské děti nemají učebnice a učitele, protože USA nepřispěly tolik do UNRWA. Podle Soukupa je úplně jedno, že toto „pseudozpravodajství“ převzala ČT z propagandistické tvrorby Hamásu. „Oni by to natočili úplně stejně,“ vyjádřil se o ČT. „Za to by se nemusel stydět ani Goebbels v nejlepších letech, Československý filmový týdeník z padesátých let hadr,“ dodal ještě. Zmínil další reportáž Déčka, tentokrát o tom, jak Donald Trump odstoupil od Pařížské dohody o klimatu.

Anketa

Je dobře, že se v roce 1918 rozpadlo Rakousko-Uhersko?

56%
44%
hlasovalo: 10725 lidí

Pak se osopil na nejvyššího představitele ČT, Petra Dvořáka, který se podle něj odmítl dostavit na jednání poslaneckého výboru pro vědu, vzdělání, mládež a tělovýchovu. „Co by mu to udělalo? Sám musí vidět, že tohle bylo objektivní jako noviny za bolševika,“ ptal se Soukup a dodal, že i normálně ČT hájící liberální média reportáž odsoudila. „Proč tam takovýhle hovadiny jsou, jak to může někdo dovolit?“ rozčiloval se Soukup dál a položil otázku, co přijde dál; zda někdo bude dětem nalévat do hlavy, že zachraňovat uprchlíky na lodičce je dobré či co. „Já už jenom čekám zebry, co zažily MeeToo, nebo princezny, co začnou místo princů chodit samy se sebou a pak oznámí, že se staly těhotnými člověky,“ vyjmenovával témata, která hýbou liberálními médii na Západě Soukup. Co na Déčku mohly děti vidět, označil za hovadiny.

Kdo bude hájit ČT, na to si Soukup odpověděl také sám. Martin Veselovský. Hned předvedl jeho pózu s poznámkou, že ji praktikuje také Daniel Takáč, ale Veselovský je autor. Vzkázal Veselovskému, že jeho zamyšlený výraz na ČT chybí a že by měl odejít z Bakalovy DVTV zpátky do ČT. Pak si ještě dělal legraci, že když za den 16krát škytne, tak je to proto, že na něj Martin Veselovský myslí, a slíbil mu poslat dva plakáty. „A teď vážně, Martine, jak se můžete nad někým objektivně a rádoby novinářsky pohoršovat, když vás platí největší zloděj novodobý český historie, Zdeněk Bakala? Víte, že ty prachy, kterými vás dotuje, jsou horníků? Z předražených bytů?“ apeloval moderátor a majitel TV Barrandov. Ještě si kopnul, že když je Veselovský tak objektivní, proč se v jeho pořadech neobjeví Zdeněk Bakala? „Až přijde Bakala, přijdu tam taky,“ slíbil Soukup a dodal, že „co jsme si, to jsme si, já vás taky nemám rád,“ zakončil téma ředitel TV Barrandov.

Póza Martina Veselovského v podání Jaromíra Soukupa:

 

Jako další se řešil Michal David a jeho zatím neudělené vyznamenání. „Skromný, pokorný, dodrží, co slíbí, pracovitý, tečka,“ popsal svého přítele moderátor s tím, že už má aféry plné zuby. Prý když někdo hrál za socialismu a nebyl stíhán policií, tak je pro kavárnu něco mezi Stalinem a Hitlerem. Nadal kavárníkům, že když vylezou z barů a jdou do tmy, aby je nikdo neviděl, na diskotéku, stejně křepčí na Michala Davida, ačkoliv ráno prohlašují, že strávili večer v přítmí alternativního jazzového klubu a hovořili o literatuře. „Prdlajs, nevěřím vám ani slovo,“ dodal Soukup. Zmínil, že Elton John byl pasován na rytíře a nikdo rozhodnutí britské královny nezpochybňoval.

Elton John

Na závěr se Jaromír Soukup trefoval do bývalých politiků ČSSD. „Jirka Paroubek nepochopil, že Jirku Paroubka má rád akorát Jirka Paroubek,“ komentoval snahu bývalého premiéra se vrátit do politiky. A nezapomněl ani zmínit Paroubkovy 3 miliony v trezory.  Pak se od „bezvýznamného hochštaplera“ přesunul k zastupiteli v Hostivici. „Jakto, že ještě nesedí David Rath?“ položil otázku českým soudům Soukup. Soukup se rozčiloval, že justice ho dostala od policie naservírovaného i s jeho „vínem“, a přesto v těchto volbách kandidoval do Senátu a dostal se do zastupitelstva v Hostivici. Moderátor ještě dodal, že Ratha zvolili v Hostivici hlavně proto, že vesnici u Prahy za svého působení mocně dotoval. Z peněz nás všech. A jak byl Soukup v ráži, jmenoval i další politiky a podnikatele, kteří by měli jít sedět. Miroslav Kalousek. Mirek Topolánek. A samozřejmě, Zdeněk Bakala.

Celý záznam pořadu ZDE

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Překvapení ze SPOLU: Vondra zaslal odvážnou odpověď. Může mít dohru

10:51 Překvapení ze SPOLU: Vondra zaslal odvážnou odpověď. Může mít dohru

Jaké jsou v EU hrozby pro svobodu projevu? Bude zastavení cenzury vaší prioritou? A musí se bojovat …