VIDEO Francii prý kvůli muslimům hrozí občanská válka. Existuje bojový plán

09.09.2016 18:08

Francouzský spisovatel, novinář a publicista Eric Zemmour je kontroverzní osobností, která svými radikálními názory často píchne do vosího hnízda. Tentokrát promluvil na televizní stanici RTL o tom, že by armáda měla deislamizovat francouzskou společnost, jinak ať se připraví na občanskou válku.

VIDEO Francii prý kvůli muslimům hrozí občanská válka. Existuje bojový plán
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Francie zažívá zničující povodně. Takto vypadá Seina a její břehy v centru Paříže, jinak druhá nejdelší řeka v zemi galského kohouta. V noci z pátku na sobotu má její hladina kulminovat.

Zemmour je známým francouzským odpůrcem islámu a dostává se mu velkého mediálního prostoru. Ve svém zatím posledním rozhovoru pro RTL poznamenal, že islám není kompatibilní s Francií.

„Islám a islamismus je jedno a to samé, nikdy jsem neviděl rozdíl, ačkoliv všichni tvrdí, že tam je,“ poznamenal Zemmour. Islamisté si říkají muslimové, Islámský stát se odvolává na Korán a proto jsou to také muslimové a proto jsou nebezpeční a nejsou mezi nimi žádné rozdíly.

Logika současných elit je podle něj taková, že ve snaze vystříhat se existence islamismu musí do Evropy přijmout co nejvíce muslimů. A to je podle něj zcela nevhodný postup a nevhodné řešení. „Pokud řeknete, že islamismus je islám, tak je třeba deislamizovat všechny islámské oblasti ve Francii,“ poznamenal s tím, že v islámských sousedstvích již vůbec nežijí žádní Francouzi.

Existují čtvrti, které jsou Francouzům zapovězené a ve kterých žijí lidé „muslimským způsobem“. „To znamená, že ženy jsou převážně zahalené, muži nosí stejné oblečení jako prorok ze sedmého století, sledují tam mladé ženy, kterým zakazují vídat se s mladými muži, říkají jim, že jsou to děvky, když nosí minisukně, kontrolují mladé muže jestli nepijí alkohol. Tohle už vůbec není Francie,“ vysvětlil Zemmour.

Náboženství je ve Francii asociováno s křesťanstvím, přičemž islám podle něj není vůbec náboženství, ale: „Je to zákon, právo a národ. Není to náboženství!“

Policie podle něj má rozkazy nevynucovat zákaz nošení burky. Ten totiž vyvolal vlnu nepokojů, jejíchž opakování se francouzské úřady snaží předejít. Tudíž má dnes policie příkazy nevyžadovat po zahalených lidech doklady. Říkali mu údajně samotní policisté.

Velení francouzské armády si podle něj plně uvědomuje, že bude muset jednou dobýt čtvrti, které jsou pod kontrolou muslimů. Již na to má dokonce připravenou operaci, která vznikla ve spolupráci s izraelskými odborníky na boj s terorismem.

Izraelci údajně Francouzům poradili, že by měli postupovat stejně, jako oni v pásmu Gazy. „Buď se podvolíte – a islám vyžaduje podřízení – nebo revoltujete proti kolonizaci,“ dodal Zemmour.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…