Začnu chlastat, oznámil Jan Kraus v článku o Zemanovi

20.05.2013 8:02

Bavič, umělec a moderátor Jan Kraus se na internetových stránkách svého Krausmagazínu opět pouští do prezidenta Miloše Zemana. Ve svém krátkém příspěvku Kraus naznačuje, že nová hlava státu to občas přežene s alkoholem, a dělá si z toho legraci. Sám prý zvažuje, že také začne "chlastat", aby myšlenkové pochody prezidenta lépe pochopil.

Začnu chlastat, oznámil Jan Kraus v článku o Zemanovi
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Anketa

Dělá Zeman dobře, když blokuje jmenování profesora Putny?

63%
37%
hlasovalo: 18137 lidí

Moderátora Jana Krause k napsání tohoto příspěvku přimělo Zemanovo odmítnutí jmenovat Martina C. Putnu profesorem. "Zemanovo odmítnutí jmenovat profesorem kohokoli - je troufalost Putinovsko - Jelcinovská," uvádí svůj článek umělec.

Prezident podle něj navíc dopoledne podal vyjádření, které ovšem odpoledne už z velké části neplatilo. Na to si prý budeme muset zvyknout. "Dopoledne je Zeman ještě 'virózní' z předchozího dne a odpoledne možná neví, kým byl dopoledne," trefuje se Kraus do nedávné prezidentovy zdravotní indispozice.

"Už když byl kdysi předsedou vlády, psal jsem, že se obávám, že stačí jedná blbá noční pitka a jsme ve válce s Rakouskem. Dnes bych jen dodal, že ráno by Zeman zřejmě žasl, proč je všude tolik vojáků? Za roky 'odpočinku' na Vysočině se zřejmě dal tak pěkně dohromady, že kromě stromů objímá i podlahy," nebere si servítky umělec.

Fiala mlčí, Nečas je jen premiér

Podle Krause je pozoruhodné, že ministr školství, který seznam kandidátů na profesuru předkládá, mlčí. Ministerský předseda Petr Nečas se prý zachoval tradičně. "Nehodlá se do ničeho plést. Je jenom premiérem," glosuje moderátor.

"Na druhou stranu je teď věcí především akademické obce a studentů, aby hospodské, dobyvačné manýry vyhnaly od prahu akademického světa," píše Kraus. Sám už si řešení pravděpodobně našel." Já sám pak zvažuji, že začnu také chlastat. Už proto, abych některé myšlenkové pochody prezidenta lépe pochopil. Střízlivý toho nejsem schopen," uzavírá umělec.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…