Oldřich Rambousek: Předvolební boj přitvrzuje. Kde je ale volič-občan?

19.10.2013 20:47

Pohlédněte na matky, které jsou nuceny prodávat své tělo různým úchylům a perverzákům jenom proto, aby mohly své děti nechat vystudovat. Všimněte si krásných holek, které své lůno a vnady prodávají filmařům pro tučný zisk.

Oldřich Rambousek: Předvolební boj přitvrzuje. Kde je ale volič-občan?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

Vidím na vlastní oči, jak se ve fabrikách zachází s dělníky, kde jim jsou mnohdy upírána i ta nejprimitivnější práva jako je třeba vykonání potřeby. Jak jsou dělníci týraní a šikanovaní na každém kroku a jako třešnička na dortu je ještě okrade stát. Pohlédněte občané na ty malé děti, na které se pořádají sbírky, a vy posíláte peníze, aby se mohli léčit, aby mohli žít, přičemž rodiče řádně platí daně a sociální a zdravotní pojištění. Bohužel pojišťovny nemají peníze!! Podívejte se na staré babičky, jak pláčí v lékárnách při doplatcích za léky. Jak řeší dilema jak přežít-bude li mít léky-nezbude na jídlo a nájem-tudíž chcípne hlady. Zaplatí li nájem a stravu, tak taky chcípne, protože nebude mít už na léky. Invalidé-to je též taková specifická kategorie. Krysa Drábek zákonem uzdravil tisíce nemocných lidí. Jak??? Nemáš obě nohy?? Chodíš li na protézách a ujdeš li 200 metrů tak jsi zdráv a táhni do práce. Kéž by Drábkovi uřezali nohy u samého zadku, aby poznal, jaké to je-šmejd jeden. Rozhlédněte se i ve svém nejbližším okolí na obcích a městech, kde zastupitelé žijící z vašich daní ty vaše daně ještě drze zneužívají pro své osobní potřeby nebo podnikání!! I takový moloch jako je EU už přiznal, že v Evropě existuje téměř milion otroků. Kolik pak jich má Česká republika??? O tom se raději nemluví. Dalo by se takto pokračovat ještě dlouho, ale v tomto směru slova nemají valné hodnoty. Činů nám je třeba!!

Činů takových, jež by svým charakterem a silou dokázaly skoncovat se zrůdou zvanou buržoazie. Prvním a nenásilným krokem jsou volby. Nehleďte na předvolební průzkumy, neboť to je jen propagandistická manipulace s lidmi-takzvané vymývání mozků. Volte podle sebe, jak to sami cítíte. Nikoliv podle toho, co vám nakukají v prorežimní televizi, nebo podle billboardů kde se vám vyšklebují Kalouskové, Schwarzenbergové a další. Zavzpomínejte, zhodnoťte a pak s rozumem volte. Hlavně však jděte k volbám. Nejdete li totiž volit, tak v podstatě souhlasíte s tím sajrajtem, který v zemi máme. Pro mě osobně jsou volitelní jenom komunisti, protože ti jsou jedinou silou, které se ten šmejd bojí jako čert kříže. Závěrem bych rád řekl, že díky Parlamentním listům máme jedinečnou možnost se k uvedené problematice vyjádřit v širším měřítku a to ze všech sfér politického spektra. Mohu potvrdit ze zkušenosti, že Parlamentní listy necenzurují či jinak neupravují příspěvky ani těch nejobyčejnějších lidí. Využijte toho. Zdravím všechny lidi v této zemi a přeji Vám – Dobrou volbu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…