Janeček (KSČM): Vážení občané, zvu Vás k volbám...

14.04.2014 10:03

Vážení občané, dovolte mi, abych Vás pozval k volbám do Evropského parlamentu, které se uskuteční ve dnech 23. – 24. května 2014. Před deseti lety vstoupila Česká republika do Evropské unie. Při setkáních a diskusi s občany v ulicích slyším spoustu výhrad k tomu, jak Evropská unie funguje ve vztahu k České republice, každému z nás i ve své zahraniční politice.

Janeček (KSČM): Vážení občané, zvu Vás k volbám...
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Přesto bych rád upozornil, že Evropská unie jako taková činí pouze to, co připraví její představitelé a pokud chceme právě toto ovlivnit, je třeba jít k volbám do Evropského parlamentu, kde máme skutečnou možnost rozhodnout o těch, kteří se stanou poslanci. Kandidátka KSČM se skládá z odborníků, kteří reprezentují program, jenž jasně vymezuje naše potřeby a cíle. Minulé pravicové vlády reprezentovaly pouze malou část naší veřejnosti a neefektivně se postavily ke vnímání Evropské unie a možnostem, které skýtá. Peníze, kterých je možno dosáhnout pro Českou republiku, jsou nemalé a jen na nás záleží, zda přestane docházet k jejich zneužívání a budou naopak využívány ve prospěch programů, které pomáhají nám všem. Právě tyto programy mohou pomoci v různých oblastech našeho života, ať už je to podpora sociálních programů, řešení stavu našich komunikací, vzdělávací programy pro děti a mládež, ochrana životního prostředí. Každý den rozhodují představitelé Evropské unie ve své podstatě o životě každého z nás. Program, který předložila KSČM pro volby do Evropského parlamentu, zahrnuje veškeré oblasti, do kterých Evropská unie zasahuje. V neposlední řadě je to oblast bezpečnosti, zasadíme se o Evropu bez válek a terorismu. Nemalým problémem České republiky i celé Evropy je nezaměstnanost. Zajištění pracovních příležitostí má přímou návaznost na život každého z nás a právě tomuto problému bych se chtěl prioritně věnovat. Dovolte mi, abych Vám poděkoval za Vaši ochotu přijít v den voleb do volebních místností a za zvážení toho, komu dáte svůj hlas. Věřím, že každý z nás může rozhodnout o tom, kam bude Evropská unie směřovat v dalších letech.

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Janeček

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

17:17 Trikolora: Kauza trestního stíhání učitelky Bednářové je nekonečná blamáž

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k soudu s učitelkou z Prahy 6 Martinou Bednářovou