Navrátilová (VV): Paroubkův žáček Sobotka se s komunisty těší na novou vládu

06.04.2012 9:21

Již jsme si zažili pád vlády v době evropského předsednictví, který nám zařídil tehdejší předseda ČSSD Jiří Paroubek. Konečně, kdo na to má?

Navrátilová (VV): Paroubkův žáček Sobotka se s komunisty těší na novou vládu
Foto: Tino Kratochvíl
Popisek: Dagmar Navrátilová

Několik bytů, auta s ostrahou, za zády Tvrdíka, a dobrého žáčka Sobotku. Že nás to poškodilo? Stálo spoustu peněz? To přece nevadí. Jiří Paroubek na to má. Česká republika ovšem ne. Jak chudne stát, chudneme i my. A to všichni bez rozdílu. Bohatí pomaleji, střední vrstva rychleji. A co se nám nepřihodilo? Komunisté přišli na milost. Včera se sešel předseda ČSSD Bohuslav Sobotka s předsedou KSČM JUDr. Vojtěchem Filipem. Schůzka to nebyla první, jen tato měla pádný důvod: předčasné volby. Pánové by je chtěli, stejně jako TOP 09, v červnu. Sobotkovi nevadí ani platné Bohumínské usnesení, které zakazuje spolupráci s KSČM na vládní úrovni. Asi si mladý muž říká: Pane Bože dej, ať jsem premiér. To vše je předzvěst možné budoucnosti, která by rozhodně rozpočtově odpovědná nebyla. A co na to Kalousek? Proč také tolik spěchá na volby? To je záhadou. Nyní je bezpodmínečně nutné, aby hladina emocí klesla na nulu a v rámci koalice jsme se bavili věcně a bez vzájemných předsudků. Vždyť manželství z rozumu mívají nejdelší trvání.

Dagmar Navrátilová, poslankyně Parlamentu ČR za Věci veřejné

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…